Beyonce pokazala koje uređaje koristi za prekrasne kovrče, ali i ravnanje kose

Screenshot/Foto: Instagram/cecred.com/dyson.hr/tehno-mag.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BEYONCE je nedavno s pratiteljima na Instagramu podijelila svoju rutinu njege kose, uključujući uređaje koje koristi. Čini se da je, između ostaloga, Dyson njezin izbor. Video koji je objavila zapravo je promocija za njezinu novu liniju proizvoda za kosu Cécred.

Osim što je dala uvid u nove proizvode koje koristi za njegu svoje prirodno kovrčave kose, Beyoncé je također pokazala kako je stilizira. Točnije, demonstrirala je kojim uređajima postiže sjajnu, glatku i ravnu frizuru, a kojim dobiva voluminozne kovrče.

Koristi Dyson Supersonic fen i Airwrap uređaj za stiliziranje kose

Nakon što je frizer oprao Beyoncéinu kosu novim Cécred proizvodima, posegnuo je za popularnim Dysonovim sušilom za kosu s češljastim nastavkom sa širokim zupcima, dok je ona istovremeno koristila podjednako popularni Dysonov Airwrap.

"Volim sušiti kosu na srednjoj temperaturi jer se pokušavam držati što dalje od topline", istaknula je u videu, napomenuvši da njezina rutina ravnanja kose uključuje "dobar stari vrući češalj za ravnanje". Također je istaknula da je umjesto relaksatora za kosu odabrala bojanje. Relaksatore obično koriste osobe s vrlo kovrčavom kosom kako bi opustile kovrče.

Pokazala je i koliko joj je kosa narasla

Zatim je frizer posegnuo za klasičnom peglom za kosu, a Beyoncé je pokazala koliko je njezina prirodna kosa narasla, što je, prema njoj, rezultat korištenja Cécred proizvoda. "Koristim ove proizvode i kosa mi nikada nije bila toliko duga! Nikada nije bila tako hidratizirana i uspjela sam zadržati svoju teksturu i svoje kovrče, čak i s plavom kosom. Kosa mi buja!"

Nakon ravnanja kose Beyoncé je pokazala i kako postiže voluminozne kovrče. Koristi zapravo klasičnu metodu, odnosno kombinaciju figara i viklera da bi joj kovrče što duže trajale. Na kraju, za njegu i sjaj koristi ulje za kosu svog brenda.

Izdvojili smo neke od korištenih proizvoda u videu. 

*Klikom na proizvod bit ćete preusmjereni u trgovinu. 

Pročitajte više