Blueberry Milk nokti su najpoželjnija ljetna manikura

Foto: Shutterstock/dm.hr/bazzar.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOKOM se širi novi trend noktiju pod imenom "Blueberry Milk". Ovaj kremasti, puderasti prozirni plavi lak za nokte je apsolutni hit koji svakome odgovara, bez obzira na nijansu kože. Često se nanosi preko suptilne bež, sjajne šljokičaste ili čiste bijele podloge stvarajući sofisticirani izgled koji odiše svježinom i elegancijom.

Poznate osobe kao što su Sofia Richie i Dua Lipa već nose ovu nježnoplavu boju na svojim noktima.

Kao što naziv sugerira, nijansa podsjeća na boju koju biste mogli dobiti kad zdrobite borovnice u šalici mlijeka, što rezultira sanjivom blijedoplavom nijansom. S razlogom, trend je naišao na brojne kritike zbog svog naziva jer je, kako neki tvrde, klasična dječja plava. 

Na TikToku su kreatori pokazali svoju iteraciju ovog noviteta, toliko da hashtag "Blueberry Milk nails" ima više od 11.6 milijuna pregleda.

@yodeebs blueberry milk nails 🫐 #nails #gelx #blueberrymilknails #diynails #nailtok #fypシ ♬ original sound - deniseysmith

Neki su izmislili vlastitu nijansu miješanjem bijelog i plavog laka. Drugi su se odlučili za tradicionalni jednobojni lak.

Ako želite ovu manikuru napraviti sami kod kuće, u nastavku donosimo lakove u sličnim nijansama.

Essie SUMMER 219 bikini so teeny​ lak za nokte, cijena je 10 € (75.35 kn)
Gel Colour lak za nokte  39 Lucky To Have blue, cijena je 1.70 € (12.81 kn)
Breathable lak za nokte – Patience & Peace, cijena je 9.25 € (69.69 kn)

Pročitajte više