Božićna bajka obitelji Salaj je čarobna. Pogledajte cijene ulaznica i ponudu

Foto: Marin Tironi/INDEX

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BOŽIĆNA manifestacija obitelji Salaj održava se više od dvadeset godina na imanju obitelji u Grabovnici pored Čazme. Mi smo je već posjetili, a prizori su zaista čarobni i lampica uistinu ne nedostaje.

Godinama obitelj Salaj ulaže ljubav i izniman trud da bi ova manifestacija bila što ljepša i da bi posjetitelji mogli uživati u čaroliji svjetala koja okružuju imanje. Destinacija je pravi raj za sve ljubitelje Božića i blagdanskog ugođaja. 

Djed Božićnjak i vatromet

Na imanju se nalaze jaslice, štalica i drvene figure. Osim toga, Djed Božićnjak će posjećivati imanje te će se djeca moći družiti i fotografirati s njim. Najbolje vrijeme za posjetiti ovo imanje je radnim danom ako želite izbjeći gužve, a ako želite uživati u vatrometu, dođite u sumrak. 

Uz navedeno, na imanju se nalaze restoran koji nudi tradicionalnu gastronomsku ponudu i dodatni gastronomski objekti pa posjetitelji mogu uživati u mirisima i okusima čaja, kuhanog vina i ukusnih zalogaja. 

Cijene ulaznica

Svi zainteresirani mogu obići ovu manifestaciju do 8. 1. 2023. svaki dan, uključujući vikende i blagdane od 15 do 21 sat. Cijene su:

  • Individualni dolazak: 45 kn (5.98 €)
  • Organizirani dolazak (grupe od 30 i više osoba): 40 kn (5.32 €) po osobi
  • Vrtićke grupe: 25 kn (3.32 €) po djetetu

*U organiziranim grupama plaćaju djeca svih dobnih skupina

Ulazak je besplatan za djecu do sedam godina u pratnji odraslih, zatim za osobe s invaliditetom, štićenike domova za nezbrinutu djecu, djecu i odrasle s posebnim potrebama. 

Sve informacije možete vidjeti ovdje

Pročitajte više