Cedevita ima novi okus Pink Grejp: Evo gdje ga možete kupiti

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CEDEVITA je uz novi okus Pink Grejp u ružičastom mjesecu pokrenula kampanju "Budi TU. Budi CE.", koja je nastala u suradnji s krovnim regionalnim udrugama za borbu protiv raka dojke.

Nova Cedevitina kampanja osvještava javnost o izazovima s kojima se suočavaju oboljeli od raka dojke i njihovi bližnji te o tome kako im u tom procesu pružiti potrebnu podršku.

Novi okus u ružičastom pakiranju

U okviru kampanje Cedevita će na tržište plasirati novi okus Pink Grejp u simboličnom ružičastom pakiranju od 200 grama, uz kojeg svi imaju priliku podržati rad udruge Europa Donna Hrvatske koja se svojim angažiranim humanitarnim djelovanjem bori protiv karcinoma dojke te brine o fizičkom i mentalnom zdravlju oboljelih.

Listopad je mjesec u sklopu kojeg se na globalnoj razini tradicionalno obilježava borba protiv raka dojke te se promiče važnost prevencije ovog malignog karcinoma koji je najčešći uzrok smrti žena diljem svijeta.

"Donacijsku kampanju smo pokrenuli s ciljem podizanja svijesti ne samo o borbi protiv raka dojke, nego i kako bismo upozorili na izazove u sferi mentalnog zdravlja s kojima se suočavaju oboljeli, ali i oni u njihovoj neposrednoj blizini - članovi njihovih obitelji, prijatelji, kolege, suradnici", stoji u objavi. 

Cijena i gdje kupiti: nova Cedevita Pink Grejp može se kupiti u svim većim Konzum prodavaonicama, a u našem obližnjem Super Konzumu u Zagrebu cijena je 12.39 kn (1.64 EUR), 200 g. 

Pročitajte više