Chanel ima No. 5 parfem u bočici od 900 ml. Košta 6405 eura

Foto: chanel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZA OVU blagdansku sezonu Chanel je, između ostaloga, kreirao ograničenu kolekciju koja se vrti oko legendarnog parfema marke No. 5. Ovo nije prva Chanelova blagdanska kolekcija koja se vrti oko ovog parfema, što i ne čudi jer se ipak radi o najprodavanijem mirisu marke.

U ovoj kolekciji može se naći No. 5 ulje za tijelo, set koji se sastoji od No. 5 parfema i ulja za tijelo, ograničeno izdanje posebno dizajniranje kutije s parfemom No. 5, miris Freshness No. 5 L'Eau, a i tu je No. 5 parfem u velikim bočicama, od kojih najveća ima čak 900 ml.

No to nije najveća bočica No. 5 parfema koju je Chanel ikada izbacio. Naime, 2021. godine Chanel je predstavio kolekcionarski parfem No. 5 u bočici od čak 2021 ml, ali i ova od 900 ml je podjednako impresivna, kao i skupa. O mirisu nešto više niže, a sada krenimo s prvim proizvodom ove kolekcije. 

No. 5 ulje za tijelo

No. 5 ulje za tijelo, 250 ml, 121 euro

Ovo ulje za tijelo dolazi u izdašnoj bočici od 250 ml. Ima svilenkastu formulu koja, prema marki, kožu ostavlja satenastom i suptilno namirisanom senzualnim mirisnim tragom No. 5.

No. 5 set

No. 5 set, 205 eura

Chanel je kreirao set koji se sastoji od No. 5 Eau de Parfum mirisa od 50 ml i No. 5 ulja za tijelo od 100 ml. Oba proizvoda dolaze u ekskluzivnim bočicama čija silueta asocira na kultni No. 5 miris. 

Posebno ograničeno izdanje No. 5 kutije s parfemom

Posebno ograničeno izdanje No. 5 kutije s parfemom, 100 ml, 165 eura

Chanel je dizajnirao posebnu kutiju ograničenog izdanja za No. 5 Eau de Parfum. Ukrašena je bijelim i zlatnim detaljima te otkriva bočicu u kojoj se nalazi legendarni miris. 

No 5. L'Eau Eau de Toilette

No 5. L'Eau Eau de Toilette, 100 ml, 165 eura

"Apstraktni cvjetni miris koji je oda jednostavnosti", opisuje ga Chanel. Citrusne gornje note uzdignute su aldehidima, koji ustupaju mjesto cvjetnom vrtlogu jasmina, ruže i ylang-ylanga, praćeni živošću vetivera i cedra. Najsvježija interpretacija akorda No. 5.

No. 5 parfem predstavljen u monumentalnoj bočici

Chanel No. 5 Parfum Grand Extrait, 900 ml, 6405 eura

"Sastavljen od iznimnih sirovina, No. 5 Parfum je najrjeđa i najkoncentriranija interpretacija No. 5", kaže Chanel. Gornje note nerolija iz Grassea stapaju se sa senzualnim, cvjetnim notama svibanjske ruže i jasmina iz Grassea, dok aldehidi daju prozračnu svježinu i daju mirisu apstraktnu kvalitetu. Miris je dostupan i u bočicama od 225 ml (2058 eura) i 450 ml (3056 eura).

Cijelu ovu kolekciju možete vidjeti ovdje, a Chanel ima i posebnu stranicu namijenjenu poklonima ove blagdanske sezone koju možete vidjeti ovdje

Pročitajte više