Chanel u Americi otvara pop-up zalogajnicu. Posluživat će parfeme

Foto: Press/chanel.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FRANCUSKA luksuzna modna kuća otvara zalogajnicu Lucky Chance Diner u bruklinskoj četvrti Williamsburg, u Americi, od 8. do 10. rujna. U ovom prostoru se od 1968. do 1988. godine nalazio kultni Wythe Diner, a od tada je dom Relisha, a kasnije Cafea de la Esquina.

Nalazi se na pješačkoj udaljenosti od novootvorenog Chanelovog beauty butika, piše The Hollywood Reporter. Pod Chanelovim privremenim pokroviteljstvom, zalogajnica poziva javnost na besplatno iskustvo mirisa kako bi proslavili lansiranje novog mirisa Chance Eau Fraîche.

Obilježavaju lansiranje novog parfema

Radi se o parfemu koji je sastavio parfumer kuće Olivier Polge i koji je opisan kao "dublja interpretacija cvjetno-pjenušavog mirisa". U njemu se nalaze note limuna, srce jasmina, a bazne note su drvo tikovine i amber.

Zalogajnicu će krasiti retro tema i boje u skladu s novim Chanelovim mirisom, a gostima će ponuditi priliku da iskuse "personalizirano otkrivanje parfema". Ovo iskustvo može se nastaviti u stražnjoj prostoriji zalogajnice, koja će nuditi interaktivne aktivnosti, uključujući fotografiranje Chance boce u prirodnoj veličini, igre, poslastice i izlog mirisa, gdje gosti mogu kupiti Chanel parfeme.

Chanel Chance Eau Fraîche, 50 ml, 119 eura (896.61 kn)

U slučaju da u tom periodu budete "preko bare", poželite kupiti neki Chanelov miris i sjesti u ovu zalogajnicu, termin možete rezervirati ovdje. Ako vam je to ipak predaleko da odete po parfem, ne brinite se, Chanel miris prodaje se i online. Cijena bočice od 50 ml je 119 eura, a one od 100 ml 165 eura. 

Pročitajte više