Čizme Givenchy viralne su na TikToku. Našli smo slične, ali povoljnije modele

Foto: givenchy.com/mytheresa.com/zara.com/bershka.com/stradivarius.com/ zalando.hr/boohoo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GIVENCHYJEVE odvažne čizme na preklop nisu novost na tržištu, ali svake godine s prvim zahlađenjem ponovo dospiju u središte pažnje. Model je predstavljen još 2012. godine, a potom je ažuriran kada je 2020. kreativni direktor Matthew M. Williams preuzeo kuću. Čizma Shark je tada ponovo zamišljena s dodatkom zdepastog hardvera na vrhu, odnosno dodan joj je Givenchyjev lokot.

Čizme Givenchy Shark Lock dominiraju u jesenskim mjesecima već godinama i vjerojatno nema slavne osobe koja u njima nije prošetala. Tako su u njima, odnosno u različitim verzijama i bojama, prošetale Kylie Jenner, Kim Kardashian, Venus Williams, Madelaine Petsch, Nicki Minaj, Dua Lipa i brojne druge.

Popularne su već godinama

No čizme su podjednako popularne i na društvenim mrežama, a sada s dolaskom novog zahlađenja ponovo postaju viralne. Hešteg ima preko dva milijuna pregleda, a mnogi u videima pokazuju kako ih kombiniraju. 

@lavishlana I finally found the OG Givenchy Shark Lock boots and I won’t be wearing anything else this fall 🥹 ❤️ #fallfashion #fashionfinds #fallboots #fallboots2022 #fitcheck #fashiontiktok ♬ original sound - the main it girl
@theluxhaven Shark Boots 🦈 #fypシ゚viral #fashionfinds #fashiontiktok #luxuryshoes #dhgatereviews ♬ original sound - RON

Givenchy Shark Lock dolaze ili kao gležnjače ili kao visoke čizme, a što se tiče boja, na raspolaganju ih je pregršt - od klasične bijele i crne pa sve do traper, ružičaste, zelene, crvene, srebrne, pa i do onih s detaljima poput bisera ili štrasa. Izdvojili smo ih nekoliko, a ispod smo izdvojili povoljnije verzije ovih popularnih čizama. 

Givenchy kožne Shark Lock čizme, crne, 1895 eura (14.277 kn)
Givenchy Shark Lock čizme, isprani traper, 1895 eura (14.277 kn)
Givenchy Shark Lock ukrašene čizme, 6000 eura (45.207 kn)
Givenchy kožne Shark Lock čizme, bež, 1895 eura (14.277 kn)

Izdvojili smo slične, a povoljnije modele

S obzirom na prilično visoku cijenu ovih čizama, nije iznenađujuće da su mnogi počeli tražiti povoljnije verzije, a pojedini brendovi su to primijetili i ponudili svoje inačice. Izdvojili smo ih niže. 

Zara čizme, crne, 59.95 eura (451.69 kn)
Bershka čizme, crne, 59.99 eura (451.99 kn)
Bershka čizme, bijele, 59.99 eura (451.99 kn)
Stradivarius čizme od trapera, 59.99 eura (451.99 kn)
Steve Madden čizme, 267.97 eura (2019.02 kn)
boohoo čizme, cijena na popustu 43 eura (323.98 kn)

Pročitajte više