Creed lansirao novi ženski parfem. Mnogi pišu da je idealan za jesen

Foto: creedfragrance.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI brend Creed, vjerojatno najpoznatiji po svom muškom parfemu Aventus, upravo je lansirao novi ženski parfem - Carmina. 

Francusko-englesku marku parfema Creed osnovao je 1760. godine James Henry Creed, a trenutno je u vlasništvu luksuzne francuske grupacije Kering Beauté koja posjeduje i neke druge high-end marke poput Guccija, Balenciage, Bottega Venete, Yves Saint Laurenta, Alexander McQueena itd. 

Ženstveni miris

Creed je poznat po tome da ne izbacuje novi miris svaki mjesec, već lansiraju nove parfeme jednom ili dva puta godišnje. Sada je stigla Carmina - ženstveni miris u bočici ženstvenog stila - u nijansama tamno ljubičaste koje jasno predstavljaju auru veličanstvenog parfema.

Creed Carmina, 75 ml, 250 eura

Gornje note su crna trešnja, ružičasti papar i šafran, u srcu se nalazi majska ruža, drvo kašmira, božur i ljubičica. U bazi je tamjan, Myrrh, ambroksan i mošus. Miris je dostupan u bočici od 75 ml po cijeni od 250 eura i u bočici od 30 ml po 165 eura. Možete ga vidjeti ovdje.

Oni koji su ga isprobali kažu da je idealan za jesen

Oni koji su ga isprobali ostavili su svoj komentar na društvenim mrežama, kao i na stranici Fragrantica. Nekima se svidio, drugima ne toliko, a mnogi su napisali da je idealan za jesen. 

"Odličan jesenji miris, vrlo ženstven", "Trebalo bi mi povećalo da uočim trešnju u ovom mirisu. Dobivam ružu, sapun i neke staromodne cvjetne aspekte. To je klasičan, ali neinspiriran miris", "Obožavam ovaj parfem, jako je postojan. Intenzivni trešnjin cvijet i drvenaste note", "Sjajno miriše. Danas sam otišla u Niemans i muž i ja smo se zaljubili u njega", "Carmina je moj glavni miris za jesen i sezonsko raspoloženje. Obožavam ga", neki su od komentara. 

Pročitajte više