Crnje od crnog: Nike je predstavio upravo takve Air Force 1 tenisice

Foto: nike.com (na fotki nije boja o kojoj je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIKE je najavio izdavanje Vantablack Air Force 1 tenisica, novog izdanja klasičnih košarkaških cipela za one koji izbjegavaju bilo kakve boje na svojim tenisicama. Nike je predstavio potpuno crnu tenisicu kao dio svoje SNKRS Showcase 2024, svojeg pregleda nadolazećih lansiranja.

Što je Vantablack?

Iako je Nike otkrio da se tenisice zovu Vantablack, nije otkrio je li tensica izrađena u suradnji s tvrtkom Surrey NanoSystems, koja je izumila Vantablack, izrazito crni premaz koji apsorbira gotovo 100 posto vidljive svjetlosti.

Zanimljivo, Stuart Semple, umjetnik koji je stvorio Black 2.0, verziju Vantablack, na Twitteru je objavio fotografiju nove tenisice i napisao: "Izgleda kao baršun". Nije poznato je li objava potvrda suradnje s brendom.

Vantablack je jedan od najcrnijih materijala, razvijen od strane britanske kompanije Surrey NanoSystems. Zbog svoje sposobnosti apsorbiranja preko 99.965% vidljive svjetlosti, Vantablack stvara iluziju dubine i odsutnosti trodimenzionalnih oblika zbog čega predmeti obloženi ovim materijalom izgledaju gotovo ravno.

Neki su ljudi na društvenim medijima već pokazali kako bi Nike Air Force 1 izgledale s Vantablack premazom, a točno to i očekujemo od novih tenisica.

@ta_customs Custom AIR FORCE 1 - Blackest (split) 🔪 Link in bio to shop with 15% discount on everything! ✔️ #blackest #vantablack #fy #fyp #foryou #voorjou #viral #viraal ♬ original sound - LaVish✞

Još uvijek nije poznat datum lansiranja tenisica, kao ni njihova cijena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.