Cvjećarna u Zagrebu oduševila svojim izlogom u božićnom ruhu. Pogledajte fotke

Foto: Marin Tironi/INDEX

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CENTAR Zagreba je svake godine u adventsko vrijeme sve ljepši, ukrašene ulice, lampice, ali i izlozi trgovina i radnji. No, blagdanski duh širi se i drugim kvartovima pa nam je tako za oko zapeo izlog cvjećarne Ciklama u zagrebačkom naselju Špansko. 

Ukrašen je medvjedićima, lijepo zamotanim poklonima, mašnama, kuglama, sobovima, ali našli su se tu i jedan automobil Djeda Božićnjaka, kaslić i narančasta fotelja.

"Definitivno najljepši"

Ovaj izlog dobio je i brojne pohvale na društvenim mrežama.

"Svake godine imaju najljepši izlog", "Predivan", "Definitivno najljepši", glase neki od komentara ispod fotki ovog maštovitog izloga, ukrašenog u blagdanskom ruhu. 

No, osim predivno ukrašenog izloga, unutra je jednako tako lijepo. Morali smo zaviriti jer ovakvi izlozi naprosto zovu da se uđe u trgovinu i pregleda asortiman.

U ponudi imaju razne bukete, adventske vjenčiće, vjenčiće za ulazna vrata, a sam prostor je toliko lijepo ukrašen u blagdanskom ruhu da je pravi mali raj za sve ljubitelje božićnog ugođaja. 

Medvjedići su hit

Medvjedići su, izgleda, mnogima odabir za božićnu dekoraciju ove godine pa smo tako nedavno naišli i na jedno pročelje u Tkalčićevoj ulici ukrašeno isključivo njima

Pogledajte ostale fotke izloga ove zagrebačke cvjećarne.

Prvi kontakt s trgovinom je upravo putem izloga, a kažu da je prvi dojam najbitniji. Uostalom, postoji cijela jedna profesija koja se bavi upravo ukrašavanjem izloga da bi bili što privlačniji kupcima. Nama se izlog ove cvjećarne svidio, a vama?

Pročitajte više