David Beckham poklonio Victoriji mini skuter: "Najbolji poklon koji mi je kupio"

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DAVID BECKHAM kupio je Victoriji ortopedski skuter kako bi joj pomogao da se što lakše kreće nakon što je ozlijedila stopalo. Victoria je pokazala skuter koji je dobila putem videa na svojim društvenim mrežama, opisavši ga "najboljim poklonom kojeg joj je muž ikada kupio".

KneeRover ima košaricu, držač za čašu kao i zvonce, a koristi se kod ozljede stopala, potkoljenice ili gležnja, ali i kao zamjena za štake. Košta između 250 i 330 eura, ovisno o modelu, a Victoria ima tu skuplju hibridnu verziju. U videu je pokazala i kako se vozi na njemu. 

@victoriabeckham Break your foot but make it chic! 😂 Best gift my husband ever bought me!! Kisses @David Beckham ♬ I m Alive X And the Beat Goes On - The Jammin Kid

Victoria je sretnica

"Victorijin humor je tako podcijenjen. Ubija me", "Volim je", "Najslađi ste", "Hvala, Victoria", "Victoria je sretnica", "KneeRover izgleda tako šik", "Volim ih", "Moj prijatelj je imao takav jedan nakon operacije koljena, spasio ga je", neki su od komentara ispod videa. 

Podsjećamo, Victoria je ozlijedila stopalo prošlog mjeseca nakon što je pala tijekom vježbanja. Zbog toga nosi ortopedsku čizmu. Sada će joj uz ovaj poklon kretanje svakako biti olakšano. 

KneeRover GO Hybrid, Amazon, 329.99 eura

Pročitajte više