Dizajneri kažu da je boja kuhinjskih ormarića u domu Olivije Munn bezvremenska

Foto: Profimedia/Instagram/iverpan.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SRCU doma Olivije Munn, slavne glumice poznate po izvanrednom ukusu, nalazi se kuhinja koja odiše toplinom, elegancijom i osjećajem spokoja. Njezina kuhinja, koja je primjer suptilnosti i sofisticiranosti, služi kao inspiracija za one koji žele stvoriti prostor koji istovremeno umiruje i oduševljava.

U neutralnoj kuhinji glumice Olivije Munn suptilna paleta boja krem kuhinjskih ormarića ističe se kao središnji element ovog modernog prostora. Krem boja, klasična i umirujuća, a ujedno i sinonim za prirodu, stvara atmosferu mira i elegancije, prenosi Homes & Gardens

Neutralne nijanse imaju veliku moć da dodaju domu, odnosno u ovom slučaju kuhinji, toplinu i eleganciju. Međutim, potraga za idealnom neutralnom bojom nije tako jednostavna kako se na prvi pogled čini. Čista bijela boja može biti previše oštra, stoga je Olivijina shema boja magnolije optimalan izbor.

"Klasičan interijer je upravo ono što treba za stvaranje ugodnog prostora"

Judy Smith, savjetnica za boje u Crownu, savjetuje da se za miran i nenametljiv izgled najbolje držati blijedih nijansi prilikom dizajniranja kuhinje. Dizajner interijera James Thurstan Waterworth se slaže: "Naginjem prirodnim paletama i materijalima također. Smatram da su bezvremenski i doprinose dugovječnosti dizajna."

Kreativna direktorica VSP Interiors Henriette Von Stockhausen smatra da su neutralne boje poput krem, bež i pijeska temeljne boje koje bi se trebale koristiti za ormare.

"Važno je zapamtiti da je ponekad klasičan interijer upravo ono što je potrebno za stvaranje ugodnog prostora za opuštanje", kaže ona i dodaje da to uključuje mirne boje, nježne sheme i tradicionalni namještaj - bez sukoba uzoraka i bez jarkih boja.

Akril Magnolia jednostrani, 17.4 mm MDF, Iverpan, 68.85 €/m2
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.