Domaći tiktoker odglumio blagajnice u trgovinama. Ljudi pišu: "Vrištim"

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ANDRO ANIĆ nalazi se iza duhovitog TikTok profila bok Andro, a na toj društvenoj mreži prati ga preko 70 tisuća ljudi. Često u svojim videima na šaljiv način obrađuje neke svakodnevne teme, imitira npr. radijske voditelje, ali isto tako ima i informativna videa poput kako čitati oznake na proizvodima u trgovini i proći povoljnije, kako otputovati u New York na sedam dana za manje od 1000 eura i sl. 

No danas ćemo se pozabaviti njegovim šaljivim videima i jednim koji nam je jučer iskočio na feedu. Andro je u ovom videu odglumio blagajnice i blagajnike u dm-u i Lidlu kao i zaštitara u Kauflandu. Video je u kratkom roku prikupio preko 230 tisuća pregleda te prikupio mnoštvo komentara. 

@bok.andro A tko je vaš favorit? 😂🤝🏻💸 #fyp #foryou #balkan #balkantiktok #hrvatska #srbija #bosna #blagajna #nablagajni #blagajnica #uducanu #kupovina #dm #lidl #kaufland #humor #viralvideo ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"A tko je vaš favorit?", upitao je u opisu videa te su se krenuli nizati komentari.

"Ha, ha, ne znam koji mi je draži", "Lidl definitivno", "Previše istinito", "Jao vrištim, pa ti si kralj", "Živa istina", "Ha, ha. Ovo je vrh", "Identično", "Skinuo si ih sve, doslovno", "Ali doslovno", "Blagajnice u dm-u uvijek najljubaznije ikad", "Tako precizno", "Zaposlenici u dm-u mi poprave dan", "Lidl radnica ovdje, identična, brzina je bitna", "Ovo je šou", prejako", "Vrištim", neki su od komentara dok su ga drugi zamolili da odradi i druge trgovine. 

Pročitajte više