Dyson ima novi dodatak za Supersonic sušilo. Žene pišu: Skup, ali vrijedi

Foto: Shutterstock/dyson.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DYSON je izbacio novi dodatak za svoje popularno sušilo za kosu Flyaway Smoother koji se prodaje zasebno po cijeni od 59.99 dolara na američkom tržištu, a još nije dostupan na našem. Ovaj 2-u-1 dodatak za sušilo za kosu bi trebao pružiti uredan izgled salonske frizure koja se može postići kod kuće, i to bez dlačica koje strše uz efekt zaglađene, sjajne kose. 

Dodatak koristi Coanda tehnologiju (istu tehnologiju koja umata kosu na Airwrapovim uvijačima) za podizanje dužih dlačica na prednji dio kose, dok istovremeno gura kraće vlasi, skrivajući ih. On je zapravo poboljšana verzija prijašnjeg Flyaway nastavka.

@dyson_sg Our new Flyaway smoother attachment: where two is better than one. #foryou #foryoupage #hairtok #newrelease ♬ BORN FOR THIS - Foxxi

Dva načina rada

Novi Flyway Smoother može se koristiti za dva načina rada. Za prvi dio stiliziranja ostavit ćete nastavak na "načinu zaglađivanja" s čekinjama četke, pri čemu će se Coanda tehnologija koristiti za povlačenje kose na četku i zatim usmjeravanje protoka zraka niz dio kose za cjelokupno zaglađivanje. Zaokrenite četku i prebacit ćete se na flyway način rada, koji radi isto kao i originalni Flyway dodatak.

Glasnogovornik Dysona rekao je za Mashable da Flyaway Smoother neće zamijeniti prijašnji Flyaway dodatak i da će biti dostupan samo za dodatnu kupnju. Čini se da je namijenjen onima koji stvarno žele zaglađeni stil kose, a to ne mogu postići s postojećim dodacima.

Stigle su prve recenzije

Tiktokerica Tina Young rekla je da uz ovaj dodatak dobije frizuru kao iz salona i pokazala je kako ga koristi. Dodala je i da ga koristi i za ekstra volumen. "Rezultati govore sami za sebe", rekla je u videu. 

@tina_yong Saying goodbye to bad hair days. Get that professional salon blow-out look at home with the new @dyson_sg Flyaway Smoother attachment of the latest Dyson Supersonic. #dysonsg #dysonsupersonic #hairtutorial #newflyawaysmoother #sp ♬ original sound - Tina Yong

"Ajme, još jedan nastavak, ne znam što da kupim. Ovo ili Airstrait", "Ovo mogu postići Dyson Airwrapom", "Izgleda sjajno. Divno kako kosa izgleda glatko, sve te dlačice su pod kontrolom", "Treba mi ovo", neki su od komentara ispod njezinog videa. 

Druga tiktokerica koja ga je isprobala je Ella Pangilinan. Pokazala je kako izgleda i kako ga koristi. "Jedan dio izgleda kao četka, a drugi dio je za flyaway način rada", opisala ga je i dodala: "Opsjednuta sam."

@ellapangilinanx Trying out the new Dyson Supersonic’s two-in-one Flyaway Smoother attachment and I am now obsessed!! Took me 20 mins for this blowout #notsponsored #dyson #dysonsupersonic #hairtips #blowout #blowouttutorial ♬ original sound - ella pangilinan

"Ova frizura ti jako dobro pristaje", "Skup, ali vrijedi", neki su od komentara ispod videa. 

Dodatak je kompatibilan sa svim starim Dyson Supersonic sušilima, a prema marki najbolji je za ravnu i valovitu kosu. Više o ovom novom dodatku možete vidjeti na službenoj stranici ovdje

Pročitajte više