Ed Sheeran strastveni je kolekcionar satova, a ovaj ne može prestati nositi

Foto: Profimedia/audemarspiguet.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOHN MAYER i Ed Sheeran su prijatelji, a osim što obojica gaje ljubav i talent za pisanje pjesama i pjevanje, povezuje ih i strast prema urarstvu. Poznato je da često kupuju iste modele satova, a surađivali su i na dizajnu nekoliko primjeraka.

Stoga nikoga nije pretjerano iznenadilo kada se Ed Sheeran prošlog vikenda u boksu Oracle Red Bull Racinga, prije Grand Prix utrke u Miamiju, pojavio s novim Royal Oak Perpetual Calendar satom na zapešću, koji je dizajnirao John Mayer. Taj je sat Ed također nosio i na Met Gali.

@whatsonthestar Ed Sheeran rockin Audemars Piguet Royal Oak Perpetual "John Mayer" at F1 Grand Prix🏎️🔥 Sources: 🎥 Red Bull Racing 🔍 What’s On The Star? App 📲 #whatsonthestar #edsheeran #audemarspiguet #style #fashion #outfit #drip #concert #rap #f1 #racing #watchcollector ♬ origineel geluid - J❤️‍🔥

Inspiriran izgledom neba bez Mjeseca

Ovaj sat, predstavljen u ožujku, nije samo obični luksuzni sportski sat već ima sofisticiranu funkciju vječnog kalendara, koja automatski prepoznaje prijestupne godine i duljinu mjeseci, sa zadivljujućim plavim brojčanikom i kućištem od bijelog zlata, piše GQ.

Debeo samo 9.5 milimetara, njegov automatski mehanizam kalibra 5134 prikazuje vrijeme, dan, datum, mjesec, Mjesečeve mijene, broj tjedna i prijestupnu godinu.

Inspiriran izgledom "neba bez Mjeseca", kako ga opisuje Mayer, ovaj sat lako je jedan od najljepših modela u ponudi Audemars Pigueta. Nije čudo što je Sheeran izdvojio gotovo 200.000 dolara za svoj primjerak.

Sheeran je strastveni kolekcionar satova

Mayer je prvotno predložio ovaj model kao jedinstveni komad tadašnjem izvršnom direktoru AP-a François-Henryju Bennahmiasu, no on je nagovorio Mayera da umjesto toga lansiraju ograničenu seriju od 200 komada. Satovi iz ograničene serije odmah su se razgrabili unatoč visokoj cijeni od 180.700 dolara.

Sheeran, poznat kao strastveni kolekcionar satova, voli razne vrste satova, od kompliciranih AP-ova do G-Shockova, MoonSwatcheva i Patek Philippe satova. Pod utjecajem Mayera Sheeran je prikupio neke od najtraženijih modela na svijetu, ali nije mu strano nositi ni zabavne, jeftine satove izrađene od plastike.

Pročitajte više