Emily Ratajkowski privukla pažnju na ulicama Pariza, jasno je i zašto

Foto: Profimedia/pullandbear.com/zara.com/miumiu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

EMILY RATAJKOWSKI često privlači pažnju svojim modnim izdanjima, a to je ponovno dokazala tijekom svog boravka u Parizu. Emily se trenutno nalazi u francuskoj prijestolnici zbog Pariškog tjedna mode, gdje je jedno od njezinih svakodnevnih izdanja posebno izazvalo zanimanje.

Svojom posljednjom modnom kombinacijom, Emily je ostavila malo prostora za maštu. Njezin outfit uključivao je provokativan prsluk, cargo hlače i čizme marke Miu Miu.

Prsluci su trenutno jedan od hit ljetnih komada, a gotovo da nema slavne osobe koja ga nije uključila u svoju garderobu ove sezone, od Severine pa do stranih celebova poput Jessice Albe, Kendall Jenner, Sydney Sweeney i Jennifer Lawrence.

No, vrijedi istaknuti da ovaj trend nije ništa novo. Vjerojatno najpoznatija po promoviranju odjevnih kombinacija s prslukom bila je svojedobno Kate Moss. Kako danas Emily plijeni pažnju svojim provokativnim izdanjem i završava na stranicama časopisa, tako je to činila i Kate 2000-ih.

Kopirajte stil

Ako i vi želite prigrliti ovaj trend izazovnog prsluka i cargo hlača, pregledali smo ponudu trgovina i našli iste ili slične komade u kakvima je Emily Ratajkowski prošetala. Možete ih vidjeti ispod. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.