Gotovo su stalno rasprodane: Oduševile su nas ove keramičke vaze u obliku knjiga

Foto: amazon.de/amazon.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE keramičke vaze idealne su za sve ljubitelje književnosti i cvijeća. Naime, svojim izgledom podsjećaju na knjigu, a ukrašene su elegantnim zlatnim detaljima i divnim ilustracijama i citatima. Nije ni čudo što su u kratkom roku postale hit na društvenim mrežama, a u online trgovinama koje ih drže su gotovo stalno rasprodane. 

Svi su ih poželjeli imati

Radi se o vazama Bibliophile koje je dizajnirala i ilustrirala Jane Mount, osnivačica tvrtke Ideal Bookshelf. Ona izrađuje stvari za ljude koji vole knjige, a sukladno tome u suradnji s brendom Chronicle Books izbacila je liniju proizvoda povezanih sa svojom knjigom Bibliophile: An Illustrated Miscellany.

U toj kolekciji našli su se dnevnik čitanja, rokovnici, set raznih kartica za bilješke, razglednica, bilježnica, prazni dnevnici, privjesci za ključeve, set keramičkih držača za knjige i tri keramičke vaze u obliku knjige. Upravo su te vaze najviše osvojile ljude i svi su ih poželjeli imati. 

Zbog toga ih je danas teško pronaći online na stanju. Ove vaze se mogu kupiti putem njezine službene stranice ili preko Amazona i drugih online trgovina koje ih drže. No kao što smo rekli, teško ih je uloviti. Jedina koju smo trenutno našli na stanju je najmanja iz seta i prodaje se na njemačkom Amazonu po cijeni od 42.30 eura (318.71 kn). Možete je vidjeti ovdje

Pročitajte više