Hailey i Justin Bieber vole ovu fritezu koju kupci hvale zbog savršeno hrskavih jela

Screenshot/Foto: YouTube/sve.hr/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ste oduvijek sanjali zaviriti u svakodnevni život Hailey i Justina Biebera, sada njihova omiljena domaća jela možete provjeriti putem njezine YouTube emisije Što je u mojoj kuhinji.

U svojim YouTube serijalima manekenka Hailey je već pripremila nekoliko svojih omiljenih jela. Za pripremu pilećih krilaca u marinadi koristila je ne samo jednu nego dvije popularne friteze na vrući zrak Instant Pot.

Friteza Instant Pot na vrući zrak omogućuje prženje, pohanje, pečenje, dehidraciju, kuhanje i zagrijavanje do savršenstva s moćnih 1700W u velikom kapacitetu od 5.7 litara te prozirnom košarom.

Nadograđeni dizajn premium friteze, Instant Vortex Plus, sada ima moderniju košaru za prženje. Ova košara ne samo da je sigurna za pranje u perilici posuđa nego ima i prozor kroz koji proces možete pratiti bez otvaranja ladice i prekidanja ciklusa, a unutarnje svjetlo omogućuje lako praćenje procesa pečenja.

Prženje vrućim zrakom omogućuje postizanje savršeno hrskavih rezultata, okusa i tekstura s čak 95% manje ulja. Ovaj uređaj također ima izuzetno veliki kapacitet od 5.7 litara, što omogućuje pripremu 1.8 kilograma piletine ili jedan kilogram pomfrita. Potpunu kontrolu olakšava jednostavno postavljanje temperature do 205°C i automatsko isključivanje nakon jednog sata.

Instant Vortex Plus 6 u 1 Air Fryer ClearCook, cijena je 230 € (1.732.97 kn)

Kupci su oduševljeni fritezama Instant Pot

Kupci su fritezama Instant Pot oduševljeni zbog njihove praktičnosti i sposobnosti uštede vremena. "Ovaj dodatak mojoj kuhinji je fenomenalan", izjavio je jedan recenzent istaknuvši da postiže "savršenu hrskavost" čak i sa zamrznutom hranom.

"Ovo je kvalitetan proizvod koji značajno štedi vrijeme (i energiju) pri pripremi obroka", izjavila je druga osoba. Treći recenzent je naglasio da je "vrlo koristan" i "lako ga je očistiti".

Pročitajte više