I Severina voli popularne yeezice do kojih je gotovo nemoguće doći

Foto: Shutterstock/Igor Soban/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MORAMO priznati da volimo Severinin stil, od ležernih svakodnevnih kombinacija do onih elegantnijih. Zadnje su nam pažnju privukle efektne traperice koje je nosila te smo brže-bolje potražili iste, ali i slične modele. 

Sada su nam pak za oko zapele popularne Yeezy tenisice koje je nosila, točnije Yeezy 350 V2 model. Ove tenisice imaju elastični gornji dio od Primeknit materijala, dok su donji dijelovi sastavljeni od rebrastih kalupa u kojima se nalazi unutarnja amortizacija međupotplata Boost.

Ove tenisice su jedne od najpopularnijih Yeezy modela koji je West ikada stvorio, a službeno su debitirale u rujnu 2016. godine sa sivom i narančastom Beluga bojom. Od tada je silueta počela izlaziti u širokom spektru boja, a svi su se brzo rasprodali kako bi stizali na police. 

Jedan od najpopularnijih modela

U 2019. adidas je predstavio reflektirajuće verzije siluete koje su mnogo ograničenije od nereflektirajućih stilova jer su mnogi od njih bili ekskluzivni Yeezy Supply. Što se tiče nekih od najpopularnijih boja, čini se da su to Core Black/Red, Static Black Reflective i Beluga Yeezy, ali druge iteracije poput Zebra Yeezy i Triple Black prikupile su mjerljivu količinu obožavatelja. 

Adidas Yeezy Boost 350 V2, od 273 € (2056.92 kn)

Ako vam se sviđaju tenisice koje Severina nosi, pronašli smo ih na StockX-u i Klektu.

Adidas i Yeezy raskinuli su suradnju 2022.

Adidas Yeezy bila je modna suradnja Kanyea Westa i njemačke tvrtke. U ponudi brenda su imali odjeću i obuću, ali tenisice su bile hit komad ove suradnje. Boost 750 model, koji je ujedno bio i prvi model, lansiran je u veljači 2015. godine.

U listopadu prošle godine adidas je objavio da raskida suradnju zbog Westovih antisemitskih izjava. Od tada pa sve do nedavno tvrtka nije znala što da učini s preostalim komadima neprodanih Yeezy tenisica, ali su ih na kraju ipak odlučili prodati. Na zadovoljstvo brojnih fanova.

Pročitajte više