Idemo po dućanima: Našli smo novo ograničeno izdanje čokolade Milka

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA INDEX SHOPPINGU smo u svakodnevnoj potrazi za novim, zanimljivim i neobičnim proizvodima u našim dućanima, ali i za dobrim akcijama. Ovaj put smo se fokusirali na nove proizvode i to one slatke, evo koje smo sve našli na policama. 

I u naše trgovine stiglo je ograničeno božićno izdanje čokolade Milke Mmmax s okusom medenjaka. Našli smo je u Super Konzumu gdje je trenutno na akciji od 45% pa tako 300 grama čokolade košta 2.35 eura (17.71 kn).

Ako volite medenjake, svidjet će vam se ova čokolada jer baš ima okus po njima na prvi griz. Nas medenjaci vraćaju u djetinjstvo tako da je tu jedna doza nostalgije. Možda je mrvicu preslatka i ta slatkoća se dosta osjeti u aftertasteu. Jeste li je već probali?

Našli smo i ograničeno izdanje Merci bombonijere Black & White Selection. U njoj se nalaze četiri okusa: keksi i vrhnje, badem krispi, kakao krema i badem krema. Našli smo je u Super Konzumu, bombonijera ima 240 grama i košta 6.09 eura (45.89 kn). Probali smo je i svi okusi su jako fini. Odličan dar za ljubitelje slatkog, ali ne preslatkog. 

Zatim smo u Intersparu našli nove keks sendviče McVitie's s kremom od tamne čokolade (100 g, 1.29 eura / 9.72 kn) i s mliječnom kremom (90 g, 1.29 eura / 9.72 kn). Ovi potonji nas izgledom podsjećaju na Oreo kekse, a čak i okusom vuku na njih, samo su po nama manje slatki od njih. Ovi s tamnom kremom su nam prefini i ponovno bismo ih kupili. 

Još smo neke nove kekse našli, isto u Intersparu. Radi se o keksima dr Gerard i to s lješnjak kremom (100 g, 1.99 eura / 14.99 kn), s čokoladnom kremom (110 g, 2.49 eura / 18.76 kn) i čokoladne medvjediće (116 g, 1.29 eura / 9.72 kn). 

U Lidlu smo našli cronutse. Radi se o pekarskom proizvodu koji je izvana donut, a iznutra croissant i ima šećernu glazuru. Jedan cronut ima 77 grama i košta 0.79 eura (5.95 kn). Mekan je i fin, idealan za one koji vole slatki doručak ili desert. Bio bi bolji s džemom, po nama. No on se lako i doda naknadno. 

Ovaj put smo se fokusirali baš samo na nove slatkiše i slatke proizvode poput cronutsa. Drugi put ćemo se potruditi naći zdravije proizvode, bez šećera. Ne obećavamo, ali potrudit ćemo se. 

Pročitajte više