Idemo po dućanima: Pogledajte koji su sve novi(ji) proizvodi stigli u trgovine

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PUNO noviteta je stiglo na police maloprodajnih trgovina u zadnjih mjesec dana, od raznoraznih sladoleda, slatkiša i pića do parfema i dekorativne kozmetike. Evo koji su sve noviji proizvodi nama jučer zapeli za oko u maloprodajnim trgovinama i drogeriji. 

Novi Bananko sladoled izazvao je veliki hype na društvenim mrežama i bilo ga je teško pronaći u trgovinama. Obratili smo se Ledu upitom gdje ga možemo pronaći i koja je preporučena maloprodajna cijena. 

"Bananko štapić ovaj tjedan stiže na tržište, a distribucija ovisi o pojedinom prodajnom mjestu. Neobvezujuća preporučena maloprodajna cijena za Bananko je 1.3 eura, a važno je istaknuti kako svaki trgovac potpuno samostalno određuje maloprodajne cijene naših i svih drugih proizvoda koje prodaje u svojim trgovinama", rekli su nam iz Leda.

Mi smo ga našli u Super Konzumu i u Intersparu. Cijena mu je bila 1.29 eura (9.72 kn) za 85 ml sladoleda u Interspar trgovini. Ako volite Bananko čokoladice, voljet ćete i ovaj sladoled jer je okus identičan - samo hladan. 

Drugi noviji proizvod koji smo našli su novi okusi Dorininih napolitanki - lemon orange i cocoa & milk. Ova dva nova okusa Kraš je lansirao krajem 4. mjeseca. Našli smo ih u Super Konzumu po cijeni od 1.33 eura (10.02 kn) za 100 g proizvoda.

Podravka je pak lansirala nove temeljce, goveđi, kokošji i povrtni, ali i kremaste juhe u tetrapak pakiranju. Uzeli smo povrtni temeljac i juhu od gljiva za probu, nadamo se da su ukusni. Temeljcima je cijena snižena 20% pa iznosi 1.59 eura (11.98 kn) u Konzumu za 1 l proizvoda. Juhama je isto cijena snižena za 20% pa iznosi 1.59 eura (11.98 kn) za 500 ml proizvoda.

Stiglo je i novo Heineken Silver svijetlo pivo koje dolazi u pojedinačnom pakiranju u limenci od 0.5 l (1.64 eura / 12.36 kn), ali i u 4-packu po 0.33 l (4.49 eura / 33.83 kn).

>> Pronašli smo novi Macho sladoled od tamne čokolade i naranče. Košta 1.86 eura

Za ove keksiće nismo sigurni koliko su novi, ali jesu noviji i bilo ih je teško pronaći u trgovinama. Radi se o smrznutim keksima - m&m's, Snickers i Twix. Našli smo ih u Super Konzumu, isto na akciji. Kupili smo ih i odmah isprobali, najbolji su nam bili Snickers keksi. Odmah su imali prepoznatljiv okus Snickersa. U pakiranju su 2 keksa, a cijena jednog pakiranja na akciji je bila 0.77 eura (5.80 kn).

Vjerojatno svi već znaju da je krajem 4. mjeseca stigao novi okus Lino Lade. Radi se o Lino Ladi Gold Creamy koja ne sadrži sjeckane lješnjake. Trenutno se može naći na akciji po cijeni od 4.39 eura (33.07 kn) za staklenku od 700 grama u Konzumu. 

>> Schogetten ima nove čokolade koje je potrebno staviti u zamrzivač prije jela

U dm trgovine stigli su novi povoljni parfemi brenda AQC, a odmah nas je privukao ovaj imena Kiss zbog oblika bočice. Miris nam se svidio i mogao bi biti kul poklon, cijena je 5.95 eura (44.83 kn) za bočicu od 30 ml. 

Od istog brenda stigli su i parfemi u ovim epruveta bočicama. Ukupno je šest mirisa, a cijena im je 4.90 eura (36.92 kn) za 35 ml. 

Stigao je i novi Armaf Club de Nuit parfem za žene. Cijena u dm-u je 39.90 eura (300.63 kn) za 105 ml parfema. Muška verzija ovog parfema je duplić popularnog Creed Aventusa, dok ženska verzija mnoge podsjeća na Chanel Coco Mademoiselle.

Što se tiče dekorativne kozmetike, u dm su stigle nova Catrice My Little Pony paleta (13.70 eura / 103.22 kn) i Max Factor maskara Masterpiece 2in1 Lash Wow maskara (15.90 eura / 119.80 kn).

Ako želite pratiti novitete ili dobre popuste prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u maloprodajnim trgovinama, pratite našu Index šoping-listu koju izbacujemo svaki tjedan.

>> Index šoping-lista: Novi Lino Lada Gold Creamy namaz je na popustu od 28%
>> Index šoping-lista: Stigli su Lidl ručnici, koštaju 10 eura

Pročitajte više