Imate budžet od 100.000 eura za stan? Ove možete kupiti u većim hrvatskim gradovima

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROVJERILI smo kakvi se stanovi starogradnje mogu kupiti za 100.000 eura u većim hrvatskim gradovima. Nismo postavili posebne uvjete, bilo nam je bitno samo da nekretnina nije neugledna, da se u njoj može živjeti bez veće adaptacije te da se nalazi u centru ili okolici centra, gdje postoji sav potreban sadržaj za svakodnevni život. 

Evo što možete s tim budžetom kupiti u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Osijeku.

Split

Cijena: 79.999 € ~ 600.915 kn

U Splitu smo pronašli jedino ovu garsonijeru od 20 kvadrata, koja je vrijedna spomena i ulazi u postavljeni budžet te se nalazi u centru ili okolici. Ostalo su sve vlažni sutereni, kojima je potrebna potpuna adaptacija, ili skučena potkrovlja.

Stan se nalazi u prizemlju zgrade u naselju Plokite. "Stan je uredan, održavan i useljiv", prema riječima agencije koja ga oglašava. 

Oglas možete pogledati ovdje

Zagreb

Cijena: 100.000 € ~ 751.153 kn

U centru Zagreba pronašli smo garsonijeru od 36 kvadrata u suterenu stambene zgrade. Zgrada je izgrađena 1908. godine te ima ukupno dva kata, a nalazi se u blizini Trga kralja Tomislava.

Stan se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice s WC-om i hodnika. Kompletno je adaptiran 2019. godine. 

Oglas možete pogledati ovdje

Rijeka

Cijena: 80.000 € ~ 600.834 kn

Izgleda da imamo trend; i u Rijeci smo za cijenu do 100.000 eura uspjeli pronaći samo manji stan, a da je na dobroj lokaciji i da je stanje nekretnine zadovoljavajuće. Radi se o stanu u blizini centra i svih sadržaja, koji se sastoji se od dnevnog boravka i dvije sobice, kupaonice i hodnika.

Oglas možete pogledati ovdje

Osijek

Cijena: 85.000 € ~ 640.888 kn

U Osijeku u naselju Gornji Grad, Centar, pronašli smo stan veće kvadrature od gore navedenih. Radi se o dvosobnom stanu, koji ukupno ima 54.58 kvadrata, a sastoji se od dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice i hodnika.

Stan se nalazi u zgradi izgrađenoj 2007. godine te mu pripada spremište. Namješten je novijim namještajem te se prodaje i opremljen. 

Oglas možete pogledati ovdje

Pročitajte više