Izabrali smo najbolje modele muških i ženskih satova snižene 50% i više

Foto: Heta 1892, Zalando, ecipele.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo ponudu muških i ženskih satova na aktualnom ljetnom sniženju te odabrali pet ženskih i pet muških modela koji su sniženi minimalno 50% od početne cijene. Posjetili smo Heta 1892, Zalando i ecipele.hr trgovine te odabrali modele za dnevne, ali i poslovne odnosno svečanije prigode. Prvo smo izdvojili ženske modele, a niže ćete pronaći muške. 

Esprit Melanie, ženski sat

Esprit Melanie ženski model sata izrađen je od nehrđajućeg čelika. Svidjela nam se kombinacija zlatne i blago ružičaste boje koja ovom satu daje poseban, elegantan izgled. Sat je prije sniženja koštao 1350 kuna te je sada snižen za 50% i cijena mu iznosi 675 kuna. 

Victoria Hyde Maida Vale, ženski sat

Victoria Hyde model sata Maida Vale osvojio nas je svojom kombinacijom srebra i zlata. Sat je izrađen od nehrđajućeg čelika te je prije sniženja koštao 754.95 kuna, dok je sada snižen za 50% te mu je cijena 377.95 kuna. Ako niste ljubitelj ove kombinacije, sat je dostupan u još četiri boje: bijeloj, zlatnorozoj, kombinaciji sive i zlatno roze te sivo-srebrnoj. 

Rhodenwald & Söhne, ženski sat

Sat marke Rhodenwald & Söhne idealan je za ljubitelje crne boje i minimalizma. Remen mu je napravljen od kože, a kućište od plemenitog čelika. Prije sniženja cijena mu je bila 2410 kuna te je sada snižena za 57% i iznosi 1029 kuna. 

Victoria Hyde Retro Elegant, ženski sat

Za ljubitelje retro modnih dodataka pronašli smo ovaj model Retro Elegant marke Victoria Hyde. Sat ima kožni remen konjak boje, a unutrašnjost mehanizma je tamno plave boje. Trenutno je snižen za 56% od prvotne cijene te košta 301.95 kuna. 

Esprit, ženski sat

Ljubiteljima sportskih modela satova mogao bi se svidjeti ovaj marke Esprit u tamnoplavoj boji. Snižen je s prvotne cijene od 870 kuna na 435 kuna, što je ušteda od točno 50%. Remen mu je od nehrđajućeg čelika te je idealan za ležernije prigode. 

Pierre Cardin Corvisart, muški sat

Elegantan srebrni model Corvisart marke Pierre Cardin pronašli smo u Heta trgovini snižen 50% od početne cijene te sada košta 595 kuna. Radi se o klasičnom modelu sata, velikog promjera kućišta čiji čisto ukrašen brojčanik naglašava jednostavnost iščitavanja vremena. 

Swiss Alpine Military, muški sat

Sat marke Swiss Alpine Military svidio nam se na prvo gledanje. Remen mu je napravljen od prirodne kože te dolazi u plavoj boji, idealan je za svaki dan. Sada je snižen s 2687 na 1638 kuna što je ušteda od 62%. 

Swiss Alpine Military, muški sat

Za ljubitelje klasičnog dizajna satova pronašli smo ovaj isto Swiss Alpine Military brenda, ali u smeđe-bijeloj kombinaciji. Isto je snižen za 62% te mu je cijena sada 1638 kuna. Također mu je remen napravljen od prirodne kože. 

Rhodenwald & Söhne Goodwill, muški sat

Rhodenwald & Söhne Goodwill kronografski ručni sat oduševio nas je svojom jednostavnošću. Kožni crni remen kao i čelično kućište čine ovaj sat idealnim za ljubitelje minimalističkih modela. Snižen je s 3378 na 1439 kuna što je ušteda od 57%. 

Coach Harrison, muški sat

Coach Harrison kronografski ručni sat izrađen je od plemenitog čelika s poliranom završnom obradom. Idealan je za ljubitelje malo robusnijeg dizajna. Snižen je s 2139 kuna na 963 kune što je ušteda od 55%. 

Pročitajte više