"Izaziva neopisivu sreću": Mrle iz Leta 3 ima poseban sapun za žene

Foto: rockmark.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DANAS cijeli svijet obilježava Dan zaljubljenih, a ako ste kojim slučajem u potrazi za poklonom u posljednji čas, možda će vam se svidjeti ovaj sapun od Mrle iz Leta 3. 

Mrletov Picoper BONUS + sapun poseban je handmade suvenirski sapun na bazi mirisnog ulja afrodizijaka ylang ylang. Ovo ulje se tradicionalno cijeni zbog svoje sposobnosti ublažavanja seksualne anksioznosti. Novi Picoper ima i dodatak BONUS + koji sadrži eterično ulje lavande koji dodatno potiče raspoloženje za strašću. 

"Hej, ruljo, a što ćemo danas? Danas na Valentinovo pripremat ćemo se za Antivalentinovo pa je tu Picoper BONUS +", opisuje ovaj sapun Mrle na svom Instagram profilu. 

"Moj novi Picoper smiruje um, pobuđuje strast, izaziva rast ženskog spolnog hormona i izaziva neopisivu sreću. Dečki, ako žene budu sretne, sreća će zavladati planetom, a to znači da neće biti ratova, bolesti, gladi i besparice", otkriva Mrle i dodaje: "A BONUS + utrljavanjem prodire kroz kožu i stimulira G točku!"

Sapun je napravljen od glicerinske baza (vegan friendly), bez SLS-a (sulfata). Ne isušuje kožu, nego je dodatno vlaži (hidratizira). Cijena mu je 9.16 € (69.02 kn), a možete ga vidjeti ovdje

Pročitajte više