Jastuk za parove? I to postoji, a obećava udobnost i romantiku u spavaćoj sobi

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIŠTA nije važnije od dobrog sna, a za dobar san trebamo i dobar jastuk. Parovi često muku muče s odabirom jastuka koji će im omogućiti dobar san u zagrljaju voljene osobe, ali bez da ikome pritom utrne ruka. Srećom, takav jastuk postoji, a možda je baš ono što vam treba.

Zagrljaj i udobnost

Ovakvi jastuci zapravo nisu ništa novo. Proizvode se već godinama, te se neprestano usavršavaju i uvijek iznova uspiju privući pozornost potrošača. Ono po čemu su zanimljivi je njihov oblik, poput slova U, koji omogućava jednoj osobi da provuče ruku ispod druge osobe bez da utrne.

@original.cuddles ❤️ #fypシ #viral #couplegoals #couple #loveyou #married #love ♬ cars outside - Amee

"Muškarci, spašeni smo, krv će nam slobodno teći rukama", piše jedan komentator ispod videa. Neki jastuci su veličine kao i svaki prosječan jastuk te je rupa za ruku u ravnini glave. Neki su nešto veći, a rupa za ruku je ispod razine glave. Na svakom je paru, dakako, da odabere jastuk koji mu najviše odgovara.

>> "Najbolji koji sam kupila": Jedan jastuk postao je viralan na TikToku

Lakša glava za lakši san

Ovi su jastuci rađeni od memory pjene za maksimalnu udobnost. Zahvaljujući svojem zaobljenom obliku, ovakav jastuk čini glavu koja na njemu leži 60-80% lakšom kako bi se spriječilo da ruka utrne. Može se koristiti i prilikom sjedenja kao potpora donjem dijelu kralježnice.

Jastuk za parove, Amazon, 19.99 eura (150.61 kn)
Jastuk za parove, Amazon, 48.59 eura (366.10kn)
Jastuk za parove, Amazon, 39.99 eura (301.30 kn)

Pročitajte više