"Kakva je ovo magija?" Naljepnice za nokte osvojile društvene mreže

Screenshot/Foto: TikTok/etsy.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GEL manikure popularne su već jako dugo, a unatoč brojnim pokušajima da se ona radi kod kuće, mnogi će se složiti da su najbolji rezultati oni koje dobijete u salonu. U skladu s tim stigao je novi trend koji u naše domove donosi gel manikure bez odlazaka u salon, i to u obliku naljepnice.

Zalijepite, učvrstite i gotovo

Ove su naljepnice djelomično stvrdnute i savitljive te ih je potrebno samo nalijepiti na nokte, oblikovati i kratko staviti pod UV lampu. TikTok je prepun videa u kojima možete naučiti kako pravilno postaviti ove nokte.

@kiorcygelnail Applying your semicured gel nail wraps correctly will help them stay on your nails longer.#gelnailsticker #diygelnails #semicuredgelnailsticker #summernails #glitternails #gelnailsathome ♬ original sound - DIYgelnailstickers
@nailboo Gel nail strip tutorial for quick and easy mani 💙#gelnailstrips #gelnailart #nailstyle #gelnailsathome #howtonails #gelnailwrap #semicuredgelnails ♬ could you be loveddd - sophi

"Mislila sam da su to obične naljepnice", "Koliko traju? Kako ih ukloniti?", "Gdje?", "Zbunjena sam", "Lijepo", "Ovo je toliko jednostavnije", "Kakva je ovo magija?", "Upravo sam ih naručila", neki su od komentara.

Traju do tri tjedna

Ove trakice dolaze u raznim oblicima, veličinama i bojama te se mogu prilagoditi obliku nokta prije nego što ih učvrstite pomoću UV lampe. Svrha lampe je da ih učvrsti i da stoje dok ih ne uklonite, kao i umjetni nokti. Na noktima će izdržati do tri tjedna.

Holografske naljepnice, Etsy, snižena cijena je 15.79 eura
Naljepnice, Amazon, 16 eura
Naljepnice u stilu francuske manikure, Amazon, 16.99 eura

Pročitajte više