"Kao anđeo": Severina oduševila blagdanskim izdanjem, našli smo slične haljine

Foto: Instagram/mytheresa.com/dianaviljevac.com/boohoo.com/leiloubyalex.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA je na svom Instagram profilu pratiteljima uputila božićnu čestitku fotkom na kojoj je pozirala pokraj okićenog bora, a najviše pažnje privukla je bijela haljina koju nosi. 

"Povodom najljepšeg blagdana, Božića, želim vam puno zdravlja, unutarnjeg mira i vanvremenske ljubavi", napisala je na Instagramu.

Fotka je prikupila više od 20.000 lajkova i mnoštvo komentara, a pratitelje se najviše izgleda dojmila haljina. "Divna haljina", "Jao haljine", "Kao anđeo", samo su neki od komentara ispod objave. 

Pretražili smo internet trgovine u potrazi za istom ili sličnom haljinom. Najsličnija koju smo našli je od brenda Khaite i to model Cerna. Radi se o midi haljini s otvorenim ramenima krem boje. Haljina je izrađena od fluidnog žerseja i ima otvoreni dekolte. Haljina je istovremeno elegantna i minimalistična. 

Khaite Cerna, 8227.67 kn (1092 €)

Sličnu koju smo našli je i model Eva hrvatske dizajnerice Diane Viljevac. Radi se o romantičnoj haljini sa spuštenim ramenima koja je na prednjem dijelu lagano nabrana, a visoki struk savršeno ističe figuru. Haljina je midi duljine te lagano pada od struka. 

Diana Viljevac Eva2499 kn (331.67 €)

Još jednu sličnog stila našli smo kod domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Radi se o modelu haljine imena Daine u bijeloj boji. Haljina ima dugačke rukave, nabrani prednji dio te detalj u središnjem dijelu. 

Lei Lou Daine, 1999 kn (265.31 €)

Sličnog stila s otvorenim ramenima i dugim rukavima, ali uskog kroja, je i ova mrežasta maxi haljina od brenda boohoo. Dostupna je u nude i crnoj boji. 

boohoo mrežasta maxi haljina spuštenih ramena, 203.43 kn (27 €)

Pročitajte više