Kći Anice i Roberta Kovača kreirala liniju navijačkih trenirki. Pogledajte kolekciju

Foto: Mario Poje

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOGOMETNA groznica zahvatila je cijelu Hrvatsku, a naše Vatrene bodri se u svim dijelovima domovine. Mnogi za praćenje utakmice biraju kreativne modne kombinacije ili efektne modne dodatke i rekvizite u bojama hrvatske zastave i neizostavnim kockicama. 

Upravo je zato Leticija Kovač, kći reprezentativca Roberta Kovača i bivše misice Anice Kovač, došla na ideju kreirati kvalitetne trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice, za sve one koji žele navijati i istovremeno biti u trendu. 

Roditelji su joj prenijeli ljubav prema nogometu i modi

Leticija je odrasla u obitelji koja je u hrvatskom nogometu ostavila neizbrisiv trag pa nije neobično da je upravo nogomet bio jedna od inspiracija za dizajn ovih trenirki. S druge strane, majka Anica, koja je ostvarila jedan od najvećih hrvatskih uspjeha na izboru za Miss svijeta, ponijevši titulu prve pratilje, na Leticiju je prenijela ljubav prema modi. 

Poznati roditelji pridružili su se Leticiji u ovoj modnoj kampanji. 

Odrasla u duhu sporta

"Obožavam istraživati granice svoje kreativnosti, a tako su nastale i prve skice trenirki. Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i veliki sam ljubitelj mode pa su moderne, kul, sportske trenirke bile sasvim logičan slijed", objašnjava Leticija.

Osim toga, Leticija je naglasila da put do uspjeha nije nužno lakši uz poznate roditelje.  

"Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima koji su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću, ostvariti svoje snove", pojasnila je. 

Trenirke by LETICIJA KOVAČ spoj su odjevnog komada koji je istovremeno udoban i moderan, a dolaze u crvenoj, bijeloj i plavoj boji koje simboliziraju boje hrvatske zastave, što je naglašeno detaljem crveno-bijelih kockica.

Pročitajte više