Kendall Jenner pozirala u elegantnoj haljini. Ljudi pišu: Savršenstvo

Foto: Instagram/shoprodarte.com/nextdirect.com/zalando.hr/lichi.com/etsy.com/revolve.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KENDALL JENNER u posljednje vrijeme niže prilično upečatljive modne kombinacije koje privlače pažnju. Tako je prije nekoliko dana predstavila jedno svoje sportsko izdanje i najavila povratak kapri hlača, a sada je pokazala vrlo elegantnu kombinaciju koju je nosila u nedjelju za Uskrs.

Naime, odlučila se za dugačku haljinu boje bjelokosti, a modnu kombinaciju pokazala je na svom Instagram profilu. "Haljina mojih snova", napisala je. Haljina joj savršeno pristaje i oličenje je staroholivudske elegancije.

Svilena tkanina i baršunaste mašne

Haljina marke Rodarte, izrađena od svilene krep tkanine, ukrašena je detaljima u obliku baršunastih mašni na nabranim rukavima. Kendall je uz haljinu odabrala crne salonke na petu te sunčane naočale. Njezin make-up bio je minimalan, a kosa raspuštena.

Rodarte haljina, 2990 dolara (2776 eura)

"Moja lijepa princeza u svom tajnom vrtu", napisala joj je Kris Jenner ispod objave. No, osim mamine poruke, nanizali su se i komentari mnogih drugih. "Savršenstvo", "Ova haljina ti stoji kao salivena", "Najljepša djevojka ikada", "Ovo je haljina i iz mojih snova", "Kao san", "Lijepa", samo su neki od njih. 

Našli smo slične haljine

Rodarte haljina, iako divna, prilično je i skupa. Stoga smo pregledali ponudu trgovina i izdvojili slične modele, nešto niže cijene. Možete ih vidjeti ispod.

Revolve haljina, 459 eura
Haljina, Etsy, 242.72 eura
Haljina, Lichi, 89.99 eura
Tussah haljina, Zalando, cijena na sniženju je 78.71 euro
Haljina, Next, cijena na sniženju je 24 eura

Pročitajte više