Korejski brend za njegu oduševio je TikTok. Našli smo popularne proizvode na popustu

Foto: sve.hr/tonymoly.us

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TONYMOLY je korejski brend za njegu kože koji postaje sve popularniji zbog svojih prihvatljivih cijena, simpatičnog pakiranja i proizvoda bogatih hranjivim tvarima. Ovaj brend lansiran je u Južnoj Koreji još 2006. godine, a u ponudi marke možete pronaći veliki izbor sheet maski, proizvoda za čišćenje, proizvoda za njegu očiju i usana, kao i hranjivih gelova. 

TONYMOLY je i iznimno popularan na TikToku, gdje ima više od 189 milijuna pregleda. Evo koji su neki od najpopularnijih proizvoda brenda, sudeći po društvenim mrežama i pozitivnim recenzijama, a koje trenutno možete kupiti na dobrom popustu

1. TONYMOLY sheet maske

TONYMOLY I'm Wine sheet maska, cijena na sniženju je 4.39 eura (33.08 kn)

I'm Real Sheet maske dolaze u neobičnom i šarenom pakiranju i obećavaju da će vašoj koži pružiti puno dobrote. U ponudi marka ima 10 različitih maski koje nude razne mogućnosti za rješavanje problema s njegom kože. Svaka sheet maska ​​cilja na određenu brigu - od hidratacije, njege, posvjetljivanja, hidratacije, umirivanja, pročišćavanja, njege pora i zatezanja do revitalizacije kože. 

Trenutno ih možete kupiti po 20% nižoj cijeni koja iznosi 4.39 eura. Pogledajte ih ovdje

2. TONYMOLY Green Tea Watery krema

TONYMOLY Green Tea Watery krema 60 ml, cijena na sniženju je 31.92 eura (240.51 kn)

Ova krema sadrži posebno fermentirani korejski zeleni čaj pod nazivom ChungTaeJeon koji se fermentira više od godinu dana kako bi pružio najbolju moć i dobrobiti za poboljšanje izgleda kože. Ova krema bogata antioksidansima je na bazi gela i pruža intenzivnu hidrataciju, a da nije previše teška za kožu.

Štiti kožu od onečišćenja i štetnog UV zračenja te je posvjetljuje. Krema na bazi gela sadrži preko 63% bogatog ekstrakta fermentiranog zelenog čaja koji stvara hidratantni sloj na suhoj koži i pomaže joj zadržati vlagu. 

Cijena joj je snižena za 20% i iznosi 31.92 eura, možete je vidjeti ovdje

3. TONYMOLY Clean Dew pjena za čišćenje

TONYMOLY Clean Dew Lemon pjena za čišćenje, cijena na sniženju je 7.33 eura (55.23 kn)

Ova pjena za čišćenje ima ključne sastojke koji djeluju na različite probleme kože. Osim toga pruža bogatu pjenu i nježno čišćenje, idealno za svakodnevnu upotrebu. Dolazi u nekoliko vrsta:

  • Aloe - sadrži 96% ekstrakta aloe vere za hidrataciju i umirivanje suhe, osjetljive kože za hidratantno čišćenje.
  • Limun - prožet vitaminom C koji posvjetljuje kožu i izjednačava ton kože za blistaviji ten.
  • Crveni grejp - osvježavajući čistač koji je bogat antioksidansima i potiče elastičnost za mlađi izgled kože.

Cijena ovim pjenama za čišćenje je isto snižena za 20% i iznosi 7.33 eura (55.23 kn). Možete ih vidjeti ovdje

4. TONYMOLY Egg Pore Blackhead Steam balzam

TONYMOLY Egg Pore Blackhead Steam balzam, cijena na sniženju je 15.99 eura (120.48 kn)

Snažan, ali nježan balzam namijenjen čišćenju i pilingu pora. Rješava nesavršenosti, mitesere i mrtve stanice kože putem efekta pare. Naime, prilikom korištenja on se sam ugrije. Koža je nakon korištenja glatka i čvršća. 

Cijena je i njemu snižena za 20% pa iznosi 15.99 eura (120.48 kn). Možete ga vidjeti ovdje

5. TONYMOLY So Cool eye stick

TONYMOLY So Cool eye stick, cijena na sniženju je 13.59 eura (102.40 kn)

Ova stik uklanja otečenje oko očiju, ali i umiruje suhe oči svojim hidratantnim svojstvima. Daje nalet hidratacije nježnoj koži ispod očiju i revitalizira je. Ovaj proizvod sadrži bambus, ledenjačku vodu i morsku vodu koji umiruju i hidratiziraju sve tipove kože.

Možete ga kupiti na popustu od 20%, po cijeni od 13.59 eura, pogledajte ga ovdje

Kompletnu TONYMOLY ponudu na ovom sniženju pogledajte ovdje

Pročitajte više