"Kraljica se vratila": Pogledajte Fenty x Puma teaser s Rihannom

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Rihannin brend Fenty udružio se sa sportskim brendom Puma još 2014. godine i svojom suradnjom osvojili su mnoge. Linija je nekoliko godina bila u mirovanju, ali su obje marke potvrdile ponovno pokretanje partnerstva još u ožujku

Nedavno su službeni Pumini kanali na društvenim mrežama podijelili pogled na Fenty x Puma fotosesiju, a kratki isječak prikazuje dotjeranu Rihannu spremnu za kampanju te odjevenu u niz lepršavih, prevelikih odjevnih predmeta.

Ispod teaser videa zaredali su se komentari. "Molim vratite Creeperse", "Što god da ona izbacuje, meni to treba", "Jej, vratila se", "Spremni smo", "Jedva čekamo", "Tako sam uzbuđen zbog ovoga", "Ne mogu disati", "Kraljica se vratila", neki su od njih. 

Nije još poznat točan datum izlaska kolekcije

Kako piše Sneaker News, nijedna strana nije odredila vremenski okvir ponovnog pokretanja linije, ali je vjerojatno da će proizvodi doći na vrijeme za jesen i zimu.

Najavni video ne prikazuje nikakvu obuću, ali se vjeruje da obnovljeno Fenty x Puma partnerstvo ponovno osmišljava klasike kao što su Puma Creeper i Bow Slide, istovremeno zadirući u svijet zdepastih "cipela za tate" i cipela u stilu natikača sa zatvorenim prednjim dijelom. 

Pročitajte više