"Kruh ispadne savršen": Na popustu smo našli pekač kruha koji kupci hvale

Foto: gefu.com/emilehenry.com/lekue.com/samura.com/solipapar.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRGOVINA Sol i papar u svojoj ponudi ima veliki izbor posuđa, kuhinjskih potrepština, noževa, male kućanske aparate i sl., a trenutno je na webshopu u tijeku jesenski popust. Pojedini proizvodi su im već nestali s polica, a mi smo pregledali što se sve može kupiti po nižoj cijeni i izdvojili favorite niže. 

U sklopu ovog jesenskog popusta mogu se pronaći noževi i setovi istih, tanjuri, zdjelice, stalci, posuđe, pekači, boce... i još mnogo toga. Nama su za oko zapeli okrugli pekač kruha, rastezljivi kalupi za tortu, silikonski kalupi za bagelse, vrećice za čuvanje hrane od platinastog silikona, škare za začinsko bilje i set noževa. Sve ovo bi moglo biti i zgodan poklon. 

Pekač kruha Emile Henry

Jako volimo ovakve pekače kruha, kao i pečenje kruha u posudama poput Le Creuset. Ispadnu posebno hrskavi izvana i iznimno mekani iznutra. Ovaj od Emile Henry marke je okruglog oblika i ima isti učinak kao i zakrivljenost tradicionalnih krušnih peći.

Može se pohvaliti visokom otpornošću na toplinu i hladnoću te se može koristit u pećnici, mikrovalnoj, perilici ili skladištiti u zamrzivaču. Otporan je i na ogrebotine. Ovaj pekač mnogi i hvale u svojim recenzijama na stranicama poput Amazona kao i na službenoj stranici marke. 

"Jednostavan za korištenje, kruh ispadne savršen i ne zagori", "Ovo jako dobro funkcionira i podigao je moj kruh na višu razinu", "Jednostavan za korištenje i daje rezultate koje očekujete", "Nevjerojatno savršen. Kvaliteta je izvanredna. Koristio sam ga već nekoliko puta i sviđaju mi ​​se rezultati."

Emile Henry okrugli pekač kruha, crveni, cijena na sniženju je 94.57 eura (712.54 kn)

Rastezljivi kalupi za tortu Gefu

Pa koliko je ovo zgodno? Ako volite pripremati torte, a ne želite imati više veličina kalupa za istu, ovo je zaista praktično rješenje koje štedi prostor. Dolazi u dvije visine - nižoj i višoj. Manji je visine 8.5 cm, a podržava promjer od 16.5 cm do 32 cm.

Kod višeg je visina kalupa 10 cm, a promjer se može podesiti između 16 cm i 32 cm. Genijalno je što se i mogu potpuno otvoriti za jednostavno čišćenje. 

Rastezljivi kalupi za tortu Gefu, viši (cijena na sniženju je 25.20 eura / 189.87 kn), niži, (cijena na sniženju je 22.50 eura (169.53 kn)

Silikonski kalupi za bagelse Lekue

Ako volite jesti i pripremati bagelse kod kuće ovo je koristan kuhinjski dodatak. Inovativni dizajn kalupa osmišljen je za jednostavnu i praktičnu pripremu bagela. Ovakav konusni oblik kalupa omogućava da brzo probušite pecivo, da kalup možete primiti za vrh bez da se opečete i da bagels zadrži oblik. U setu se dobije šest silikonskih kalupa. 

Silikonski kalupi za bagelse Lekue, cijena na sniženju je 22.95 eura (172.92 kn)

Vrećice za čuvanje hrane od platinastog silikona Lekue

Ako ste u potrazi za vrećicama za čuvanje hrane koje su za višekratnu upotrebu, ove marke Lekue su prilično zgodne. Dolaze u tri različite veličine, a služe za pohranu čvrste ili tekuće hrane u hladnjaku, zamrzivaču ili kuhinjskim ormarićima. Mogu se prati u perilici. 

Vrećice za čuvanje hrane od platinastog silikona Lekue, cijena na sniženju od 8.10 eura (61.03 kn)

Škare za začinsko bilje Gefu

Ako se želite osjećati poput profesionalnog kuhara, ove škare za začinsko bilje su must-have dodatak vašoj kuhinji. Idealne su za brzo, ali nježno rezanje začinskog bilja poput vlasca, majčine dušice, timijana...

Škare za začinsko bilje Gefu, zelene, cijena na sniženju je 7.90 eura (59.52 kn)

Set od tri noža Damascus Samura

Zaljubljenici u japanske noževe nalaze se iza relativno mladog brenda Samura. Prema marki serija Damascus spaja drevnu umjetnost obrade metala s vrhunskom tehnologijom proizvodnje. U ovom setu se nalaze tri noža - pairing, utility i chef. 

Set od tri noža Damascus Samura, cijena na sniženju je 257.22 eura (1938.02 kn)

Kompletnu ponudu na ovom sniženju pogledajte ovdje

Pročitajte više