Kuća u zagrebačkom Podsljemenu prodaje se za 389.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukla lijepo uređena kuća u Zagrebu u naselju Gračani. Stambena površina kuće je 230 kvadrata i ima vrt površine od oko 300 kvadrata, a prodaje se za 389.000 € (~ 2.930.921 kn).

Kuća je kompletno adaptirana

U oglasu je naglašeno da se kuća nalazi na mirnoj lokaciji u blizini svih potrebnih sadržaja. Tlocrtne je površine od 85 kvadrata i prostire se na tri etaže, a pripada joj i garaža/spremište površine 45 kvadrata i već spomenuti vrt. 

Kuća je adaptirana 2018. godine i tada su promijenjene sve instalacije, podovi, ugrađena PVC stolarija, napravljena fasada i krovište te je uređena okućnica. 

Prodaje se s ugradbenim namještajem

U prizemlju kuće nalazi se kupaonica s WC-om, veliki dnevni boravak i kuhinja iz koje se izlazi na popločenu terasu u vrtu. Na katu kuće nalaze se tri sobe i kupaonica s WC-om dok je u potkrovlju kuće jedna velika open space soba koja ima izlaz na loggiu. U potkrovlju je i walk-in ormar i još jedna kupaonica s WC-om. 

Istaknuto je da je kuća kvalitetno adaptirana i da ima puno svjetla u svim prostorijama. U dvorištu, uz dva parkirna mjesta u garaži, ima i još dva parkirna mjesta ispred garaže. Kuća se prodaje sa svim ugradbenim namještajem. 

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više