Kuhinja Gwyneth Paltrow primjer je pomno planiranog uređenja

Screenshot/Foto: Instagram/etsy.com/amazon.de/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLUMICA i vlasnica lifestyle carstva Goop Gwyneth Paltrow nedavno je na svojem Instagramu podijelila video u kojemu priprema doručak. Njezina je kuhinja jednostavno i klasično uređena, no upravo se zato mnogima svidjela. Bijeli ormarići sa staklom, ogromni rustikalni sudoper i pločice na zidu nesumnjivo privlače pozornost.

Plavo, bijelo i iznad svega jednostavno

U videu je pokazala kako priprema španjolski omlet s chorizom za doručak. Osim što voli jednostavna jela, voli i jednostavno uređenje prostora te njezinom kuhinjom, što uključuje i posuđe, dominiraju jednostavni, klasični uzorci i dvije boje - plava i bijela.

"Hajdemo svi u Paltrowinu kuću", "Prekrasno jelo, prekrasna kuharica, prekrasne pločice", "Stižemo", "Ovo je jedno od mojih omiljenih jela", "Jedan ću dan svratiti na doručak" neki su od komentara na objavu kojima su pratitelji pokazali kako su ih se dojmili i kuhinja i jelo koje je pripremila.

Iskopirajte njezin stil

Iako pločice nalikuju na klasičan Delft stil, one to nisu. U pitanju su plavo-bijele azulejo pločice. Azulejo pločice su tradicionalne keramičke pločice karakteristične za područje Portugala i Španjolske, a poznate su po ručno oslikanim uzorcima, često u kombinaciji plave i bijele boje.

Azulejo pločice, Etsy, 460.28 eura

Jedan od najjednostavnijih načina za obnoviti kuhinjske elemente je promjena ručkica na kuhinjskim elementima. Gwyneth voli kombinirati bijele elemente i zlatne ručkice za klasičan, bezvremenski izgled. Kako bi zaokružila dojam, jelo je poslužila u plavo-bijelom tanjuru.

Zlatne ručkice, 12 komada, Amazon, 14.59 eura
Tanjuri Entusiasm, IKEA, 9.99 eura

Pročitajte više