"Kutija je bolja": Ljudi razočarani novim Nike i Tiffany & Co. tenisicama

Foto: tiffany.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što su prije tri dana Nike i Tiffany & Co. pustili teaser suradnje na svojim društvenim mrežama, sada je Tiffany prvi put službeno na svom profilu videom pokazao kako tenisice izgledaju. No mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo u komentarima. 

"Nisu tako loše ako ih ne gledate"

"Očekivao sam puno više od ovoga. Bijele sa svjetlucavim swooshom. Bijele s pričvršćenom narukvicom. Bijele sa svjetlucavim vezicama. Mogućnosti je bilo mnogo. Ovo je 'ne'. Odnesite to natrag u studio", "Nisu tako loše ako ih ne gledate", "Doslovno: molim vas, vratite ovo Tiffanyju", "Naša su očekivanja bila tako visoka", "Vi ste marka luksuznog nakita, a ovo izgleda tako jeftino", "Kutija je bolja od tenisica", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, glasine o suradnji ova dva brenda počele su kružiti 24. siječnja, kada su procurile slike tenisica. Nakon toga su brendovi pustili zajedničku objavu na Instagramu u kojoj je bila fotografija plave Tiffany kutije za cipele s Nike swoosh motivom

Cijena još uvijek nije službeno potvrđena, ali prema pisanju američkih medija, trebale bi koštati 400 dolara (363.95 € / 2742.18 kn). Možete ih vidjeti ovdje

Pročitajte više