Kylie Jenner nosila je usku haljinu od lateksa, no pozornost su ukrale njezine cipele

Foto: Profimedia/zalando.hr/boohoo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SREDIŠTU Los Angelesa, u popularnom restoranu Catch Steak, poznata poduzetnica i reality TV zvijezda Kylie Jenner proslavila je lansiranje svog najnovijeg poslovnog pothvata - brenda Sprinter (votke u limenci). Zabava je privukla brojne poznate osobe, uključujući članove obitelji Kardashian-Jenner, poput Khloé Kardashian i Kris Jenner sa svojim partnerom Coreyjem Gambleom.

Kylie je obukla crnu lateks haljinu, koja je savršeno istaknula njezinu prepoznatljivu figuru. No iako je haljina bila impresivna, najviše pažnje privukle su njezine cipele. Prozirne štikle, koje izgledaju kao da su napravljene od gume, dodale su dozu ekscentričnosti njezinom izgledu. Kako bi upotpunila svoj stil, Kylie je nosila raspuštene kovrče.

Ako vam se svidjela njezina modna kombinacija i hrabar izbor obuće, donosimo vam nekoliko sličnih komada koje možete pronaći u trgovinama.

Pročitajte više