Lamborghini i Tod's lansirali obuću. Ljudi pišu: "Moja baka je imala takve"

Foto: Press/automobililamborghini.tods.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DVIJE legendarne talijanske marke, Lamborghini i Tod's, žele vam pomoći da pritisnete papučicu u svom Lamborghiniju do kraja sa stilom. Ove dvije marke sklopile su partnerstvo još prošle godine u veljači, a sada su lansirale dvije vrste obuće. 

Cipele za vožnju Tod's Gommino i tenisice novi su zajednički proizvod marki, a izgledom će savršeno pristajati uz vaš automobil marke Lamborghini. Gommino cipele dostupne su u sedam boja. Gornjište im je od glatke kože, a na potplatama imaju karakteristične kamenčiće koji poprimaju boju pete ili gornjišta, ovisno o modelu. 

Mokasinke kombiniraju glatku i prugastu kožu, a koštaju 650 eura

Marke kažu da koža koja se za njih koristi "potječe iz najboljih svjetskih štavionica, a proizvodni proces zahtijeva visoku razinu majstorstva, pri čemu se rezanje i šivanje kože obavlja ručno." Ove cipele za vožnju također kombiniraju i glatku i prugastu kožu u znaku Lamborghini boja. Potpetica je ukrašena Lamborghinijevim poznatim logom bika, dok je potplat ukrašen imenom Tod's.

Tenisice dolaze u četiri boje, koštaju 690 eura

Što se tiče tenisica, iste su dostupne u četiri boje - od klasične bijele do onih u kombinaciji bijele i sive sa žutim, zelenim i plavim naglascima. Gornji dio im je od glatke kože, ali tu su i umetci od antilopa te kamenčići na peti i logotip Lamborghini s lijeve i desne strane. 

Mišljenja oko obuće su podijeljena, a najviše pažnje dobile su mokasinke.

"Kolika je konjska snaga obuće?", "Izgledaju kao SpongeBob obuća", "Lijepe su", "Trebaju mi", "Jako su lijepe", "Ne sviđaju mi se", "Napokon", "Jednostavno grozno, zar je to tako teško priznati? Ali prilično sam siguran da bi svaki taksist rado imao par", "Moja baka je imala takve prije 30 godina iz 70-ih", "Volim ove mokasinke", "Top", "Tko nosi Lambo cipele?" neki su od komentara na Instagramu ispod objava marki. 

Ova kolekcija je prvi korak u suradnji ove dvije marke. Dvojac također planira izdati kožnu galanteriju, odjeću i dodatke namijenjene imućnijim kolekcionarima. Nova obuća već je dostupna za kupnju na službenoj stranici marki. Gommino mokasinke koštaju 650 eura, a tenisice 690 eura. Obuća je uniseks. 

 

Pročitajte više