Legendarni Secretlab snizio cijene svojih stolica. Evo koliko ćete uštedjeti

Foto: secretlab.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GEJMERSKA oprema sve je popularnija i kod ostale populacije jer je fokusirana na udobnost i funkcionalnost potrebnu svima koji provode sate za računalom. Svi gejmeri i oni koji cijene udobnost jako su dobro upoznati sa Secretlab stolicama te će rado istaknuti njihov ergonomski dizajn, udobnost i izdržljivost, ali i papreno visoku cijenu. Srećom, Secretlab ograničeno vrijeme nudi 100 eura popusta na odabrane Titan Evo i Classic modele.

Široke mogućnosti personalizacije

Jedna od tajni udobnosti Secretlab stolica je u njihovoj prilagodljivosti. Prilikom kupnje, odabirete koliku težinu mora izdržati, birate između kože, umjetne kože i tkanine, a možete odabrati i alternativne jastuke za naslon za ruke. Imajte na umu da neke promjene mogu utjecati na konačnu cijenu stolice.

Personalizacija je moguća i u području estetike te tako možete odabrati između više boja i uzoraka, uključujući posebne kolekcije tematski vezane uz popularne igre, filmove i drugo. Sve to utječe na cijenu, ali i čini stolicu samo vašom.

Secretlab TITAN Evo Horde, secretlab.eu, sniženo 524 eura (3948.07 kn)

"Zaslužujem ovu stolicu i volim je. I vi je zaslužujete i voljet ćete je", piše jedan zadovoljni kupac na službenoj stranici. I druge su recenzije mahom pozitivne.

"Imam ovu stolicu već neko vrijeme i obožavam je! Tako je udobna i odlično se uklapa u moju spavaću sobu. Uzeo bih još jednu da imam prostora. Definitivno preporučujem svima koji traže udobnu stolicu", piše još jedan.

Više od gejmerske stolice

"Iako se čini kao jako velik ulog, nevjerojatna udobnost, dizajn i kvaliteta izrade dokazuju da vrijedi svaki cent. Ovo je dokaz da doista dobivaš što si platio", piše jedan kupac iz Rumunjske. "Odlično spaja formu i funkciju i nudi iskustvo sjedenja koje pruža luksuz i zdravstvenu dobrobit. Svakome tko traži kvalitetnu uredsku ili gejming stolicu, preporučujem Secretlab".

Ergonomski dizajn ove stolice ugodno podržava tijelo i smanjuje pritisak na kralježnicu, vrat i ramena, što sprječava bolove, ali i poboljšava udobnost i smanjuje zamor mišića, što je česta posljedica dugotrajnog sjedenja. Time se poboljšava opće zdravlje korisnika.

Secretlab TITAN Evo Minecraft, secretlab.eu, sniženo 544 eura (4098.76 kn)

Secretlab stolice dolaze s petogodišnjom garancijom, a možete je i vratiti unutar 14 dana od dana zaprimanja ako vam ne odgovara. Popust od 100 eura na Titan Evo i Classic modele je ograničenog trajanja. U Hrvatsku se šalju iz Poljske, a dostavu možete očekivati unutar 4 radna dana.

Više o ponudi, kao i popis stolica na sniženju, možete pronaći ovdje.

Pročitajte više