LEGO otkriva novu Spider-Man masku kao dio Marvelove kolekcije za 2024.

Foto: lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UZBUDLJIVE vijesti stižu iz svijeta LEGO-a jer je najavljen novi dodatak Marvelovoj kolekciji za 2024. godinu - Spider-Manova maska. Ovaj nadolazeći LEGO set sigurno će oduševiti obožavatelje stripova i ljubitelje LEGO gradnje.

LEGO Marvel Spider-Man maska sastoji se od 487 dijelova. Uz to dobivate stalak s pločicom s nazivom koji će dodatno obogatiti ovaj cool izložbeni komad. Model je pristojne veličine, visok je 19 cm nakon potpune izgradnje.

S obzirom na uspjeh prethodnih Marvelovih LEGO setova, uključujući popularne Avengers i Spider-Man setove, očekuje se da će nova Spider-Manova maska privući veliku pažnju i postati hit među kolekcionarima i ljubiteljima LEGO igračaka. Cijena seta iznosi 69.99 € (527.34 kn).

Pročitajte više