Ljubitelji Harry Potter serijala došli na svoje. Pogledajte o čemu je riječ

Screenshot/Foto: TikTok/eur.shein.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HARRY POTTER manija ne popušta, na sreću mnogih nostalgičnih milenijalaca, ali i onih koji tek ulaze u ovaj čarobni svijet. Tako je maska za usne iz Harry Potter kolekcije privukla veliku pozornost svojim lijepim, nostalgičnim pakiranjem, a evo o čemu je točno riječ.

Malen i naprosto neodoljiv

U videu koji je u kratkom roku privukao veliku pažnju na TikToku vidimo demonstraciju malog kotla, u kojem se krije maska za usne. Dolazi sa špatulicom kojom se maskica grabi kako bi se izbjeglo unošenje prljavštine u proizvod.

@sheglam As a budding witch or wizard, you'll want to bring this magic cauldron everywhere you go! 😍ID:18975337#SHEGLAMmusthaves #SHEGLAM #sheglamharrypotter #lipbalm #lip #harrypotter ♬ original sound - SHEGLAM

"Sviđa mi se" i "Trebam ovo" komentari su koji se uporno ponavljaju ispod videa. S dobrim razlogom jer ljubitelja Harry Potter serijala jako je puno, a ovaj maleni kotao uistinu je neodoljiv čak i ako ga nemate želju koristiti.

Cijela kolekcija dostupna po sniženoj cijeni

Ova je maska za usne inače dio cijele Harry Potter kolekcije, koja je trenutno dostupna za kupnju u po sniženoj cijeni. Proizvodi iz ove kolekcije nisu testirani na životinjama.

Harry Potter maska za usne, Shein, snižena cijena je 3.59 eura (27.04 kn)
Harry Potter kolekcija, Shein, snižena cijena je 42.56 eura (320.66 kn)

Pročitajte više