Lonci & Poklopci snizili su cijene do 50% na kristalne čaše i keramičke pekače

Foto: lonciipoklopci.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LONCI&POKLOPCI su za kraj godine pripremili izvrsnu ponudu "Mjesec čaša i pekača", koja vam omogućuje da uživate u kristalnim čašama brenda Schott, keramičkim pekačima renomiranog francuskog proizvođača Emile Henry i održivim Dutch ovenima od lijevanog željeza brenda Lava. Svi ovi proizvodi dostupni su uz popuste do 50%.

Zahvaljujući Tritan tehnologiji, čaše Schott Zwiesel sjaje iznimnom svjetlinom, perive su u perilici posuđa i visokootporne na lom. Nude se po izvrsnim cijenama, a u ponudi su univerzalne čaše za vodu i različite napitke, čaše za viski i likere te neizostavne čaše za crvena i bijela vina.

Schott Zwiesel Vivid Senses Flavoursome&Spicy čaša za crvena i bijela vina, 6 kom, snižena cijena je 31.50 € (237.34 kn)
Schott Zwiesel Vivid Senses univerzalna čaša, 6 kom, snižena cijena je 31.50 € (237.34 kn)
Schott Zwiesel Show čaša za whiskey, 6 kom, snižena cijena je 26.46 € (199.36 kn)

Emile Henry keramika proizvodi se od najkvalitetnije burgundske gline, a glazura posjeduje izuzetnu čvrstoću zbog specijalne mješavine staklene prašine. Ako slučajno ogrebete nožem površinu pekača ili nekog drugog posuđa za kuhanje, neće se dogoditi nikakvo oštećenje.

Emile Henry Grand Ovale keramički pekač, snižena cijena je 41.65 € (313.81 kn)
Emile Henry Heart Corolle keramički pekač, snižena cijena je 27.65 € (208.33 kn)
Emile Henry Gratinee keramički pekač/zdjela za gratinirana jela, snižena cijena je 12.95 € (97.57 kn) 

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u kreiranju vrhunskog, estetskog i praktičnog posuđa od lijevanog željeza (gusa). U procesu proizvodnje primjenjuju se najnovije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala.

Lava BBQ grill rešetka sa zaštitom od silikona, snižena cijena je 30.10 € (226.79 kn)
Lava okrugli Dutch oven, snižena cijena je 66 € (497.28 kn) 

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više