Mnogo novih parfema je stiglo. Ovih šest se posebno ističe

Foto: Promo/chanel.comtomfordbeauty.com/bykilian.com/fredericmalle.eu/lookfantastic.com/creedfragrance.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROLJEĆE je stiglo, a ljeto je odmah iza ugla. S dolaskom toplijih dana brojne marke predstavljaju nove parfeme za nadolazeću proljetno-ljetnu sezonu, što je uobičajena praksa u industriji mirisa u ovom periodu godine. U ovom ćemo se tekstu osvrnuti na šest izuzetnih novih mirisa koji zaslužuju posebnu pažnju. 

Kilian Paris Sunkissed Goddess Eau de Parfum

Kilian Sunkissed Goddess Eau de Parfum, 50 ml, Parfumerija Lana, 263 eura

Marka Kilian Paris nedavno je lansirala novi ljetni miris ograničenog izdanja, inspiriran Monoi uljem - Sunkissed Goddess EDP. Ovaj amberno-cvjetni miris namijenjen je i ženama i muškarcima.

Na početku se miris otvara notama bergamota i nerolija, dok se u sredini isprepliću note cvijeta Tiare i Ylang-Ylang. Završne, bazne note kombiniraju kokos, vaniliju, drvo guaiac i labdanum, zaokružujući ovaj parfem bogatim i egzotičnim aromama.


Acne Studios par Frédéric Malle

Acne Studios par Frédéric Malle, 50 ml, 240 eura

Ovaj cvjetno-gurmanski miris za muškarce i žene kreirala je Suzy Le Helley. U njegovom bogatom sastavu ističe se velika količina aldehida, ruže, ljubičice i dodir narančinog cvijeta. Miris također sadrži akorde vanilije i breskve te je obogaćen izražajnom notom sandalovine. Zaokružen je notama tamjana i mošusa, koje dodaju slojevitost i senzualnost ovom parfemu.


Estee Lauder Bronze Goddess Flora Verde Eau de Parfum

Estee Lauder Bronze Goddess Flora Verde Eau de Parfum, Lookfantastic, 50 ml, 81.45 eura

Novo ograničeno izdanje ženskog parfema Flora Verde EDP odlikuje se posebno privlačnom bočicom. U gornjim notama ovog parfema nalaze se talijanski bergamot, kokosova voda i naranča, dok srednje note čine ružičasti papar, brazilska gardenija i esencijalno ulje Ylang Ylanga. Bazne note obuhvaćaju jasmin, sandalovinu i mošus, zaokružujući ovaj miris kompleksnim i bogatim aromama.


 Creed Queen of Silk Eau de Parfum

 Creed Queen of Silk EDP, 30 ml, 165 eura

Queen of Silk je novi zavodljivi ženski miris renomirane parfemske kuće Creed. Ovaj EDP započinje s gornjim notama osmantusa, magnolije i šafrana. Srednje note obuhvaćaju tuberozu, marakuju, pačuli i agar drvo, dok se u bazi nalaze note vanilije, ambroksana, smirne, tamjana, mošusa i cedrovine.


Chanel Comète Eau de Parfum 

Chanel Comète EDP je cvjetni miris za žene, a kreirao ga je parfumer Olivier Polge. Ovaj parfem karakteriziraju note cvijeta trešnje, aldehidi, iris, heliotrop i mošus. Na policama parfumerija diljem naše zemlje dostupan je od danas, 2. svibnja.


Tom Ford Oud Wood Parfum

Tom Ford Oud Wood Parfum, Parfumerija Lana, 50 ml, 450 eura

Želje mnogih su napokon ispunjene s dolaskom parfema Tom Ford Oud Wood. Ova nova iteracija kultne linije mirisa obogaćena je notama kardamoma, ružičastog papra, palisandera, pačulija, sandalovine, vetivera, ouda, ambera, tonka zrna i vanilije.

Pročitajte više