Možda niste čuli za ovaj brend traperica, ali slavne osobe ga obožavaju

Foto: Profimedia/motherdenim.com/netaporter.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JENNIFER LOPEZ poznata je po svojim glamuroznim izdanjima i svojim pojavama na crvenom tepihu redovito oduševljava. Glumica i pjevačica često ne odstupa od holivudskog izgleda ni za svakodnevne prilike, pa je nije neobično vidjeti u bundi prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza.

Kada su u pitanju svakodnevna izdanja, i kada nije na putu u teretanu, J.Lo također uglavnom bira traperice, a od 2014. godine često je se može vidjeti u onima brenda Mother Denim. No J.Lo nije jedina slavna osoba vjerna toj marki sa sjedištem u Los Angelesu. Traperice te marke nose i zvijezde kao što su Kate Middleton, Meghan Markle, Olivia Wilde te Jennifer Garner.

Mother Denim kombinira mekani traper s laskavim siluetama

Zvijezde, kao i obični smrtnici, teško pronalaze idealan par traperica pa nije neobično što ostaju vjerne brendu duži niz godina, ako u njegovoj ponudi pronađu one koje im stoje kao salivene. Mother Denim poznat je po kombiniranju mekanog trapera s laskavim siluetama, a J.Lo se nedavno odlučila za jedan trenutno vrlo popularan model.

Naime, Jennifer Lopez viđena je u New Yorku u društvu Bena Afflecka, a nosila je dolčevitu ispod strukturiranog sakoa. Dodatno je uljepšala svoj izgled visokokvalitetnim komadima poput torbe Hermès Birkin, sunčanih naočala Chloé, šala Brunello Cucinelli i cipelama Andrea Wazena.

No, široke traperice su te koje su privukle pažnju i koje dominiraju u posljednje vrijeme. Ovaj trapez model ujedno vizualno podiže stražnjicu. Kako navodi InStyle, točan model koji je Jennifer posljednji prošetala je Hustler Roller Sneak. Izdvojili smo ga, ali i nekoliko sličnih ispod.

Mother The Hustler Roller Sneak traperice, 385 eura
Mother Roller traperice, Net-a-Porter, 390 eura
Mother The Twister Sneak traperice, 385 eura
Mother The Ditcher Roller Sneak, 425 eura

Pročitajte više