Nicki Minaj lansirala svoj brend press-on noktiju. Još nisu dostupni kod nas

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NICKI MINAJ je preko godinu dana razvijala vlastiti brend Pink Friday Nails. Tvrtka navodi kako su proizvodi veganski i kako nisu testirani na životinjama. Ono što tvrtka nudi su press-on nokti profesionalnog dizajna i kvalitete po pristupačnim cijenama. Lansiranje brenda usklađeno je s Minajinom turnejom Pink Friday 2 koja je krenula 1. ožujka.

"Ako ih ja ne poželim nositi, neću ih prodavati"

U sklopu brenda dostupni su nokti različitih oblika, uključujući stiletto, coffin, četvrtaste i bademaste nokte, a dostupni su i u različitim duljinama. Svaki press-on nokat moguće je prilagoditi osobi koja ih nosi.

Jedanaest dizajna, koje je kreirala Minajina dizajnerica noktiju, Yvett G., temelje se na autentičnim stilovima koje je nosila Minaj, uključujući jedan koji je nosila tijekom dodjele MTV glazbenih nagrada.

"Kad sam postala mama, više nisam mogla trošiti toliko vremena na uređivanje noktiju kao kad sam samo morala brinuti samo o sebi", izjavila je Minaj. "Kad smo započeli, rekla sam svom timu da, ako ih ja ne želim nositi, neću ih ni pokušati prodavati jer naši kupci nisu glupi."

Nokti su dostupni putem službene stranice brenda. Dostava u Hrvatsku trenutno nije moguća, no brend dostavlja u pojedine druge zemlje Europske unije.

Pročitajte više