Novi ljetni parfem poznatog parfumera dovodi u dobro raspoloženje

Foto: franciskurkdjian.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KADA je riječ o parfemima, Maison Francis Kurkdjian je poznato ime i liga za sebe. Najpoznatiji je po svom Baccarat Rouge 540 mirisu koji je vrlo brzo postao "it" miris za žene i zadržao svoj kultni status. No to nije jedini njegov miris koji vrijedi isprobati jer se u portfelju njegovog brenda Maison Francis Kurkdjian nalaze mnogi primamljivi parfemi, a upravo je lansirao i jedan novi. 

Jednostavan ljetni miris

Aqua Media Cologne forte stiže u pravo vrijeme za ljeto. Radi se o četvrtoj instalaciji unutar kolekcije Cologne forte, koja pruža bogato mirisno iskustvo neosporne svježine. Parfem na bazi citrusa dolazi u nijansi dubokomorske tirkizno plave i nalazi se u prepoznatljivoj bočici brenda, dajući suptilnu notu latinskoj izvedenici imena, što znači "voda središta".

"Aqua Media Cologne forte miriše na sreću i brižnost, vitalnost i energiju, umirujuć u svojoj očiglednoj jednostavnosti. Dovodi u dobro raspoloženje", Kurkdjian opisuje ovaj parfem. Ovaj novi miris ima note bergamota iz Kalabrije, verbene, slatkog komorača i akord hediona i drvenastog mošusa.

Francis Kurkdjian Aqua Media Cologne forte, 35 ml, 110 eura (828.79 kn)

Cijena mirisa je 110 eura (828.79 kn) za 35 ml parfema, 175 eura (1318.54 kn) za 70 ml i 345 eura (2599.40 kn) za 200 ml, a možete ga vidjeti ovdje

Pročitajte više