Stigao je roman Harry Potter i kamen mudraca na hrvatskom. Evo gdje ga možete kupiti

Foto: Shutterstock/mozaik-knjiga.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KRAJEM prošlog mjeseca mnoge je razveselila vijest izdavačke kuće Mozaik da se knjige o Harryju Potteru vraćaju u Hrvatsku, a danas u ponoć je i službeno počela pretprodaja prve knjige iz serijala.

Knjiga Harry Potter i kamen mudraca u tvrdom uvezu može se naručiti na stranici Mozaik knjige po akcijskoj cijeni od 140 kn (18.58 €). Navode da je planirani početak isporuke u prvom tjednu studenog.

Ako vam se spava, skuhajte si šalicu kave jer u ponoć na našem webu počinje pretprodaja prvog dijela! 🥳😍🥰

Posted by Mozaik knjiga on Monday, 17 October 2022

O romanu Harry Potter i kamen mudraca

Harry Potter i kamen mudraca prvi je nastavak hit serijala i početak neponovljive čarobnjačke avanture autorice J. K. Rowling.

Okrenuvši omotnicu drhtavim prstima, Harry je ugledao tamnoljubičasti voštani pečat s utisnutim grbom: oko velikog slova 'H' bili su raspoređeni lav, orao, jazavac i zmija.

Harry Potter ništa nije znao o Hogwartsu kad su počela pristizati pisma na Kalinin prilaz broj 4. Omotnica je bila debela i teška, od žućkastog pergamenta, a adresa je bila ispisana tintom smaragdnozelene boje. Nije bilo poštanske marke. Istog trena zaplijenili su ih Harryjevi bešćutni tetak i nemarna tetka.

Ali na njegov jedanaesti rođendan u život mu naprasno uđe divovski stranac i prenese nevjerojatnu vijest: Harry je čarobnjak i čeka ga mjesto u Školi vještičarenja i čarobnjaštva u Hogwartsu.

Preostalih šest nastavaka bit će objavljeno u 2023. godini

Prva, Harry Potter i kamen mudraca, od sedam knjiga iz serije o Harryju Potteru autorice J. K. Rowling, u Hrvatsku dolazi na Interliber koji se održava od 8. do 13. studenog, dok će preostalih šest nastavaka (Harry Potter i Odaja tajni, Harry Potter i zatočenik Azkabana, Harry Potter i Plameni pehar, Harry Potter i Red feniksa, Harry Potter i Princ miješane krvi i Harry Potter i Darovi smrti) biti objavljeno u 2023. godini, piše u priopćenju Mozaik knjige. 

Pročitajte više