Brend koji obožavaju celebovi oduševio okoloočnom kremom: "Nevjerojatna je"

Foto: Shutterstock/imageskincare.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO vas muče otečene oči, podočnjaci i fine linije, možda je za vas dobro rješenje jedan brend koji slavne osobe obožavaju, a među njima su Meghan Markle, Hailey Bieber, Chelsea Handler i Megan Fox. U pitanju je američki brend Image Skincare, a The Max Eye Crème je krema za okoloočno područje kojom su mnogi oduševljeni.

"Opravdava visoku cijenu"

Formula ove okoloočne kreme obećava rješavanje problema natečenosti i finih linija, a namijenjena je zreloj koži. Krema sadržava visoku koncentraciju biljnih matičnih stanica koje štite kožu i sprječavaju pojavu vidljivih znakova starenja. Usporava starenje stanica zahvaljujući matičnim stanicama grožđa, alpskog runolista i argana.

Ovaj proizvod također koristi ultrahidratantnu hijaluronsku kiselinu i shea maslac kako bi hidratizirao, zategnuo i zagladio kožu. Krema ne sadrži parabene. Brend savjetuje nanošenje proizvoda na područje ispod očiju, na vanjski kut i kost ispod obrva ujutro i navečer.

Na Amazonu ima izvrsne recenzije, a preko 370 kupaca kremu je ocijenilo s 4.4 zvjezdice: "Prvi proizvod koji zaista sadrži aktivne sastojke koji gode mojoj koži", "Vidjela sam rezultate već nakon prvog korištenja", "Jako je dobra, ali skupa", "Moje okoloočno područje je zaglađeno, imam manje linija, nevjerojatna je", "Oči mi izgledaju svijetlo i budno, imam 49 godina", "Opravdava visoku cijenu."

Osim na Amazonu, kremu je moguće naručiti i sa službene stranice brenda. Cijena je 78 eura.

The Max Eye Crème, 78 eura

Pročitajte više