Omega i Swatch otkrili novi crni MoonSwatch. Ljudi pišu: Moj bože, kako je lijep

Foto: Press/swatch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SLETIO je još jedan Omega x Swatch suradnički MoonSwatch i čini se da je podigao više prašine od prethodno otkrivenog bijelog modela. U skladu s njegovim imenom, model New Moon impresionira elegantnom, potpuno crnom bojom.

"Minuta šutnje za one koji su kupili bijeli model"

Kao i prethodno predstavljeni bijeli model, i ovaj novi sadrži pomoćni brojčanik koji prikazuje Mjesečeve mijene. Na brojčaniku smještenom na poziciji 2 sata, Snoopy, NASA-ina maskota od 1960-ih, ležerno počiva na Mjesecu. Osim toga, također, sadrži i jedno iznenađenje - skrivenu poruku iz Snoopy stripa koja se otkriva samo pod ultraljubičastim svjetlom.

I ovaj model, kao i bijeli, opremljen je Super-LumiNova indeksima i kazaljkama koje svijetle u mraku, a njegov dizajn odaje počast legendarnom Speedmasteru. Brojčanik sata sadrži oznake OMEGA x Swatch, legendarni logo Speedmastera i logo MoonSwatcha.

"Minuta šutnje za one koji su kupili bijeli model", "Je li ovo ograničeno izdanje?", "Jako je kul", "Moj bože, kako je lijep", "Treba mi", "Želim ga", "Želim oba", "Prekrasan", "Želim ovaj", "Sat godine", "Ovaj je baš dobar", "Mogu li ga rezervirati", neki su od komentara ispod fotki ovog sata na Instagram profilu Swatcha. 

Sat New Moon MoonSwatch dolazi s remenom na čičak i bit će u prodaji po cijeni od 315 eura u odabranim Swatch trgovinama diljem svijeta, počevši od 8. travnja. Za više informacija posjetite službenu web stranicu Swatcha.

Pročitajte više