"Osjećam se puno mlađe": Mnogi kupci oduševljeni su ovim uređajem za lice

Foto: medicube.us

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN uređaj za njegu lica uživa priličnu popularnost na društvenim mrežama, a to može zahvaliti Hailey Bieber koja ga je nedavno koristila u svojoj rutini te je postao hit preko noći. Radi se o Age-R Booster-H uređaju koji dolazi iz korejske tvrtke Medicube. Uređaj stvara električne prolaze, omogućujući proizvodima za njegu kože da dublje prodru i postignu bolji efekt.

@haileybieber

skin prep for a shoot day ✨

♬ BEST INTEREST - Tyler, The Creator

Medicube je osnovao Byunghoon Kim 2014., a od tada su proizvodi brenda osvojili mnoge Best of Beauty nagrade raznih portala i časopisa, kao i mnoge poklonike u svijetu slavnih i među K-pop zvijezdama, ali i običnim ljudima.

Uređaj za tretman lica za maksimalno pospješivanje upijanja proizvoda za njegu kože

U jednom od intervjua za Allure Kim je podijelio da Medicube posjeduje dermatološku kliniku u četvrti Gangnam u Seulu te da je izravno surađivao s dermatolozima kako bi saznao više o najpopularnijim ordinacijskim postupcima u Koreji, kao što su ultratherapy, InMode, microneedling i akupresurne masaže.

S obzirom na to da ga je zanimalo kako točno ti tretmani funkcioniraju, Kim ih je i sam sve isprobao. "Htio sam vidjeti jesu li stvarno učinkovitiji od naših proizvoda za njegu kože", rekao je u intervju. U procesu je naučio koliko električna stimulacija može poboljšati kožu. Otada je Kim imao misiju donijeti najbolju tehnologiju za njegu kože u koju se kunu korejske slavne osobe za čist, blistav ten u rutini njege kože kod kuće.

@hayleybuix Glow this season with @medicube_official #medicube #medicubepartner #beautydevice #radiancecare #kbeauty #glowbooster #boosterh #agerdevice #ager #skincareluxury #skincarereview #glowyskin ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

Naravno, Kim priznaje da su postupci koji se rade u dermatološkim klinikama iznimno učinkoviti. Također je svjestan da industrija uređaja za njegu kože kod kuće nije ništa novo. Međutim, "ne može si svatko priuštiti vrijeme i novac za odlazak na tretmane", rekao je. "A mnogi uređaji za kućnu upotrebu koji su već na tržištu imaju uglavnom placebo učinak", dodao je.

Kim je želio stvoriti uređaje za njegu kože koji nedvosmisleno rade - i to na najsigurniji način. "Kada sam ih razvijao, morao sam zapamtiti činjenicu da nije svaki korisnik profesionalac", rekao je. "Ljudi koji koriste ove uređaje možda ne znaju profesionalno tretirati svoju kožu, stoga nam je najvažnije bilo osigurati da su uređaji sigurni za sve."

Duboka hidratacija i prirodni sjaj

Tako su nastali brojni uređaji za njegu kože ovog brenda, a jedan je i ovaj o kojem pišemo. Radi se o uređaju koji jamči postizanje duboke hidratacije i prirodnog sjaja kože. AGE-R Booster stvara privremene prolaze u sloju kože, brzo propuštajući aktivne sastojke, pomaže vratiti koži sjaj.

Evo kako se koristi:

  • prvi korak je uklanjanje nečistoća s lica 
  • nakon toga se uključi uređaj i odabere razina
  • zatim se nanese odabrani proizvod za njegu na lice
  • uređaj se drži u bliskom kontaktu s kožom da bi se proizvod u potpunosti upio u kožu
  • kada se proizvod upije, nastavlja se s dodatnom intenzivnom njegom.
@iamkareno

For everyone asking how to use the medicube age r booster H device!

♬ original sound - Karen O 🦋

"Predivan proizvod. Moja koža nikada nije izgledala glađe"

"Koristim ga već dva tjedna i vidim razliku. Osjećam se puno mlađe", "Učinit će vas lijepim. Volim ovaj uređaj", "Obožavam koristiti ovaj aparat. Ostavlja moju kožu sjajnom", "Brza sesija od 5 minuta kao dio moje noćne rutine pomogla je u poboljšanju moje kože. Otkrila sam da ga je najbolje koristiti sa sheet maskom ili dobrim serumom", "Predivan proizvod. Moja koža nikada nije izgledala glađe", glase komentari zadovoljnih kupaca.

Medicube Age-R Booster H, 339 eura (2554.19 kn)

Ima i nezadovoljnih kupaca koji kažu da nisu vidjeli značajnu promjenu, ali njih je prilično manje naspram onih koji su kupnjom zadovoljni. "Nisam primijetila razliku pa sam ga vratila", "Još uvijek mi se ne sviđa, i za sada ne vidim nikakvu razliku", "Za sada mi je samo ok", glase komentari.

Valja napomenuti da uređaj nije povoljan pa se tako na njemačkom Amazonu prodaje po cijeni od 339 eura (2554.19 kn) te je dobro pričekati nekakvu akciju, a možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više