Osušena koža? Probajte ovo hranjivo ulje za tijelo od 8 eura koje mnogi preporučuju

Foto: Shutterstock/makeup.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUHA koža može biti izazov za mnoge, ali rješenje može biti jednostavnije nego što mislite. Ulje za tijelo Palmer's Cocoa Butter ne samo da je povoljno već pruža nježnu hidrataciju s prepoznatljivim mirisom. Sastavljeno od kokosovog, sojinog, sezamovog i šafranikinog ulja, ovo brzo upijajuće ulje bogato je i čistim kakao maslacem te vitaminom E. Ipak, nije preporučljivo za osobe alergične na soju.

Ovo ulje obećava intenzivnu hidrataciju i sjaj koji traje do 48 sati. Može se koristiti nakon tuširanja ili dodano u toplu kupku za mekoću i blistavost. 

Hidratantno ulje za tijelo, snižena cijena je 7.71 € (56.58 kn)

Više od 10 tisuća kupaca u posljednjih mjesec dana 

U proteklom mjesecu preko 10 tisuća kupaca kupilo je ovaj proizvod na Amazonu, a čak 16 tisuća kupaca dalo mu je visoku ocjenu od 5 zvjezdica.

Jedan korisnik podijelio je svoje iskustvo: "Ništa ne djeluje tako dobro kao Palmerovi proizvodi, a ovo nije iznimka. Pruža koži nevjerojatnu hidrataciju i mekoću uz miris koji oduzima dah. Redovito koristim Palmerove proizvode zbog njihove dosljedne kvalitete i uvijek su me zadovoljili. Ovo ulje nanosim nakon tuširanja, prije brisanja ručnikom, a rezultati traju. Ovaj proizvod je prava poslastica za kožu, vjerujte mi, nećete biti razočarani."

Još jedan zadovoljni kupac podijelio je svoje iskustvo: "Impresioniran sam gustoćom i hidratacijom ovog ulja. Svaki put kad ga koristim, moja koža postaje izuzetno glatka i meka. Nanosim ga direktno iz kade ili tuša i već u prvom tjednu primijetio sam poboljšanja. Primio sam komplimente zbog blistave kože koja sada izgleda ujednačeno, tonirano i hidratizirano. Miris je hipnotičan, pogotovo za ljubitelje kokosovog maslaca."

Pročitajte više